Life

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit, la 11 ani de la divorț. Cine este soțul Mihaelei Coșerariu și ce ținută neobișnuită a purtat

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a recăsătorit, la 11 ani de la divorț. Femeia în vârstă de 46 de ani a ales o ținută îndrăzneață.
20.12.2022 | 11:15
Fosta sotie a lui Madalin Ionescu sa recasatorit la 11 ani de la divort Cine este sotul Mihaelei Coserariu si ce tinuta neobisnuita a purtat
Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a recăsătorit. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă mariajul său cu Mădălin Ionescu nu a mers, Mihaela Coșerariu nu și-a pierdut speranța în dragoste. La 11 ani de la divorț, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, una atipică, și a devenit soția afaceristului Cătălin Șerbănescu.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit. Mihaela Coșerariu, ținută de nuntă neobișnuită

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu și-au unit destinele în 1997 și și-au întemeiat o familie, dar lucrurile nu au mers. În 2011, au divorțat, chiar dacă aveau doi copii împreună, pe Filip și pe Ștefania, mergând pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Omul de televiziune a continuat să fie în atenția publicului și și-a refăcut viața alături de Cristina Șișcanu, care l-a făcut tată pentru a treia oară, împreună având o fiică, pe Petra. 

Mihaela Coșerariu, la rândul ei, s-a schimbat radical după divorțul de jurnalist. În vârstă de 46 de ani, fosta soție a lui Mădălin Ionescu are o siluetă de invidiat și nu se ferește să se laude public cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, publică adesea imagini provocatoare, în care apare în ținute sumare, sau chiar în costume de baie, care îi pun corpul în evidență.

Cel care se bucură în fiecare zi de compania Mihaelei Coșerariu este afaceristul Cătălin Șerbănescu, care i-a și devenit soț între timp.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au oficializat relația în cursul zilei de luni, 19 decembrie 2022, iar ceremonia a avut loc la Veneția de Sus, în Brașov.

Mihaela Coșerariu poze provocatoare alături de proaspătul soț

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a imortalizat momentul și a publicat fotografiile în mediul online. Mihaela Coșerariu a ales să poarte o rochie de mireasă atipică.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a renunțat la albul clasic, a ales o fustă scurtă, pe sub care a pus o pereche de blugi scurți, iar în partea de sus a optat pentru o blăniță.

Totodată, Mihaela Coșerariu a accesorizat totul cu o pereche de mănuși albe, lungi, iar în picioare a purtat o pereche de cizme negre, din piele, până peste genunchi.

„Luni e zi frumoasă pentru o nuntă albă”, a scris Mihaela Coșerariu, în dreptul imaginilor cu soțul său, în unele dintre acestea pozând în ipostaze provocatoare.

ADVERTISEMENT