Life

Fosta soție a lui Răzvan Simion, îndoliată: ”Sufletul tău să-și găsească pacea și liniștea”

Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion, a transmis un mesaj emoționant legat de moartea unui prieten apropiat. Andrei Cristian Vlad era chitaristul lui Mihai Mărgineanu.
07.06.2022 | 23:14
Fosta sotie a lui Razvan Simion indoliata Sufletul tau sasi gaseasca pacea si linistea
Diana Simion, în doliu. Pe cine a pierdut fosta soție a lui Răzvan Simion. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a matinalului de la Antena 1 este îndoliată. Femeia cu care prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani are doi copii, Ianca și Tudor, și-a exprimat durerea la aflarea veștii că un amic bun s-a stins din viață.

Diana Simion, în doliu. Pe cine a pierdut fosta soție a lui Răzvan Simion

Diana Simion a postat un mesaj emoționant la scurt timp după moartea lui Andrei Cristian Vlad, cunoscut în domeniul muzical ca și Motanu. Chitaristul a trecut la cele veșnice la vârsta de numai 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Regretatul artist și iubitor de rock era prieten foarte apropiat de fosta soție a lui Răzvan Simion, care după divorțul de vedeta de la Antena 1 s-a mutat la Timișoara. Bruneta și-a amintit discuțiile pe care le avea cu cântărețul.

„Sufletul tău să-și găsească liniștea și pacea, prieten vechi și drag. Discuțiile «filosofice» și conversațiile pe care le-am avut de-a lungul timpului au fost mereu o bucurie și o încântare pentru mine.

ADVERTISEMENT

Adio, Motanu’… ”, a scris Diana Simion pe contul de Facebook, unde a distribuit și câteva fotografii cu regretatul chitarist din timpul concertelor.

Andrei Cristian Vlad, regretat și de alte persoane publice

Andrei Cristian Vlad a activat în formația lui Mihai Mărgineanu și a fost prieten apropiat cu actorul Mihai Bobonete. Juratul de la Românii au talent a rememorat clipele petrecute alături de artist în timpul unei vacanțe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artistul și actorul din serialul Las Fierbinți a transmis la rândul său un mesaj prin care își exprimă admirația pentru regretatul chitarist, care a decedat din cauza unor probleme de sănătate.

„Motanu’ pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit. Chitaristul care a făcut ca rock-ul si blues-ul sa intre pe aceiași ușă cu muzica noastră!

ADVERTISEMENT

Prietenii știu cine a fost si ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi”, a transmis Mihai Mărgineanu în social media.

ADVERTISEMENT