Life

Mihai Bobonete, în doliu. Juratul de la Românii au talent a pierdut o persoană importantă: “Mi-a fost sprijin”

Mihai Bobonete este în doliu. Juratul de la Românii au talent a pierdut o persoană foarte importantă pentru el, după cum a anunțat pe rețelele de socializare.
05.06.2022 | 17:59
Mihai Bobonete in doliu Juratul de la Romanii au talent a pierdut o persoana importanta Mia fost sprijin
Mihai Bobonete a pierdut o persoană dragă. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete este în doliu și a făcut anunțul trist în mediul online. Actorul de stand-up comedy a pierdut o persoană importantă, care a fost un adevărat sprijin pentru el.

Mihai Bobonete este în doliu

Juratul de la Românii au talent a pierdut un bun prieten și a împărtășit vestea tristă cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin când bananaiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani și a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieții mele. Motanu avea umor, cânta dumnezeiește la chitară, știa istorie de dădea pe afară. (…)

Drum lin și să le zdrăngăni si alora chitara ta electrica până li s-or ridica penele pe aripi!!!”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu cel pe care l-a pierdut.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

În plus, actorul e-a împărtășit fanilor un moment trăit alături de regretatul său prieten. Cu mult timp în urmă, cei doi au fost la Măgura. Acolo au dormit împreună și au trăit o întâmplare amuzantă.

Cei doi l-au calmat pe un alt prieten care credea că a văzut o fantomă. După ce regretatul amic al lui Bobonete, căruia i se spunea Motanu, a spus o poveste despre asasinarea lui Ghica, prietenul care mai era cu ei le-a spus că a văzut o fantomă la capul patului.

ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România, fiind personaj principal în serialul Las Fierbinți de mai bine de un deceniu.

Totodată, Mihai Bobonete a acceptat să fie jurat la Românii au talent. Acolo ar fi încasat 20.000 – 30.000 de euro pentru sezonul care s-a încheiat săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Actorul este acționar în trei firme, una dintre ele fiind Comedy Boys, alături de amicul său, Adrian Văncică (Celentano din Las Fierbinți). De altfel, mai este și acționar al firmelor Cetăţeni Particulari și Da Bravo Bro. Ultima a înregistrat un profit uriaș, potrivit datelor consultate recent de FANATIK.

Mihai Bobonete ar fi plătit cu 1.500 de euro pentru un episod din Las Fierbinți, serial care este difuzat pe Pro TV încă din 2012. Pe lângă rolul din îndrăgitul sitcom, actorul mai susține și spectacole de stand-up comedy.

ADVERTISEMENT