Sport

Fostele glorii ale Stelei glumesc pe seama situației de la FCSB: „Sunt 50 de antrenori care spun ’Ia-mă, Gigi!’” / „Nu știu cine mai vine acolo!”

Marius Lăcătuș a făcut glume pe seama situației de la FCSB, spunând că îl amuză imaginile pe care le-a văzut cu Leo Strizu la finalul meciului cu Petrolul, scor 4-1.
02.03.2023 | 23:35
Fostele glorii ale Stelei glumesc pe seama situatiei de la FCSB Sunt 50 de antrenori care spun Iama Gigi   Nu stiu cine mai vine acolo
Două foste legende ale Stelei, glume pe seama situației de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Și Helmuth Duckadam a comentat situația de la FCSB, fiind de părere că vicecampioana României va avea probleme în a găsit un nou antrenor cu licență Pro, mai ales că acum se știu condițiile pe care trebuie să le tolereze.

Fostele glorii ale Stelei, glume pe seama situației de la FCSB

La finalul meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, Leo Strizu a anunțat că își dă demisia de la vicecampioana României, iar acesta a fost surprins când lua liftul de la Arena Națională spre vestiar, ceea ce i s-a părut amuzant lui Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigur că își va găsi FCSB un antrenor cu licență Pro. Depinde și la ce vârstă se duc să antreneze echipa. Cineva o să vină. Mi s-au părut amuzante imaginile cu Strizu!

Ba se spune că are voie în vestiar, ba că n-are. Din imagini văd că a luat liftul sus, deci n-a fost la conferința de presă și s-a dus spre vestiar”, a fost reacția lui Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam consideră că antrenorii cu licență Pro nu se vor mai îngrămădi pentru a prinde un post la FCSB, explicând motivele pentru care toată lumea va fi mult mai precaută: „Eu nu cred că o să se mai înhame lumea să vină la FCSB, mai ales că știi acum toate condițiile de muncă.

Adică nu ai voie să faci antrenamentele, nu ai voie în vestiar, nu ai voie mai nimic. Și eu am trăit ceva ce a trăit și Strizu. Eram la Steaua și pleca în cantonament echipa. L-am întrebat pe Mihai Stoica dacă pot să merg și eu și a strâmbat din nas și n-am mai mers.

ADVERTISEMENT

Sunt curios să văd cine o să vină etapa următoare la conferința de presă, că Pintilii încă este suspendat, mai are de stat 3 etape, din câte știu”. „O să vină Filip!”, a fost reacția lui Ionel Dănciulescu.

„Sunt 50 de antrenori care spun ’Ia-mă, Gigi!’”

„E evident că Becali făcea schimbările, dar niciun antrenor nu a avut acest statut să nu intre în vestiar și să nu facă antrenamentele. Asta a fost ceva nou”, a fost și reacția lui Constantin Zotta.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru este de părere că sunt cel puțin 50 de antrenori cu licență Pro, care abia așteaptă să fie sunați de Gigi Becali: Nu mă așteptam. L-am auzit la conferință că spunea că vrea 9 puncte în perioada următoare. Cred că s-a întâmplat acum ceva, după meci.

Dar tu știi unde vii. Ce te-a deranjat? Clubul a spus că doar are nevoie de licența ta. Practic, îi deranjezi pe cei de acolo cu prezența ta. Cum să nu deranjezi? Nu ești luat în cantonament în Turcia, nu ești lăsat la antrenamente… El știa că așa se va întâmpla. I s-a spus ’Noi avem nevoie de licența ta’.

Mi se pare penibil, dar cred că sunt vreo 50 de antrenori cu licența PRO în mână care se roagă să vină la FCSB. Spun ’Ia-mă, Gigi. Stai că sunt la Biserică’. Tu știai la ce te înhami, acum pare că ești supărat că cineva din club a spus despre tine că ești cum noi ne imaginam că ești, dar nu știam sigur”, a spus și Basarab Panduru, la TV OrangeSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „X” la meciul UTA – FCSB

ADVERTISEMENT