Sport

Pierderea grea pentru FCSB! Andrea Compagno a ajuns la 7 „galbene” și ratează meciul cu UTA

Andrea Compagno va rata meciul cu UTA, pentru că va fi suspendat după cartonașul galben primit în meciul cu Petrolul Ploiești.
02.03.2023 | 22:00
Pierderea grea pentru FCSB Andrea Compagno a ajuns la 7 galbene si rateaza meciul cu UTA
Andrea Compagno va fi suspendat pentru meciul cu UTA, după ce a ajuns la 7 „galbene”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În urma cartonașului galben primit în duelul cu Petrolul, atacantul italian a ajuns la 7 cartonașe galbene primite și o să rateze meciul cu UTA, partidă importantă pentru vicecampioana României, mai ales că arădenii traversează o perioadă slabă și vor încerca să obțină măcar un punct.

Andrea Compagno va fi suspendat pentru meciul cu UTA, după ce a ajuns la 7 „galbene”

În minutul 70 al partidei dintre FCSB și Petrolul Ploiești, Andrea Compagno a primit un cartonaș galben și a ajuns la 7 „galbene” în acest sezon, motiv pentru care va fi suspendat la meciul din deplasare al vicecampioanei României de la Arad.

ADVERTISEMENT

Atacantul italian a protestat după sancțiunea arbitrului, fiind de părere că decizia „centralului” a fost mult prea dură, mai ales că are un impact negativ asupra echipei sale. În cele din urmă, în minutul 75, Andrea Compagno a fost înlocuit cu Billel Omrani.

Andrea Compagno a avut o partidă reușită împotriva Petrolului, executând perfect o lovitură de la 11 metri în minutul 29, fără speranțe pentru Octavian Vâlceanu, după un penalty obținut de Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Tot el a marcat un gol cu capul în minutul 57, după o centrare perfectă trimisă de Risto Radunovic, lovind mingea primul, deși era marcat de doi fotbaliști ai „lupilor galbeni”. În urma reușitelor sale, Andrea Compagno l-a egalat pe Marko Dugandzic în clasamentul golgheterilor, cu 16 reușite.

Mihai Stoica îi lua apărarea lui Andrea Compagno după meciul cu FC Argeș

Andrea Compagno a fost protagonistul mai multor ratări pentru FCSB în meciul cu FC Argeș, scor 2-1, iar Mihai Stoica i-a luat apărarea fotbalistului italian, despre care a spus că a fost al doilea cel mai bun jucător al „roș-albaștrilor” în partida de la Pitești:

ADVERTISEMENT

„A fost al doilea cel mai bun jucător al nostru cu FC Argeș. Lumea nu știe prin ce a trecut ca să joace și cât de mult a insistat să joace acum, deși nu eram siguri că poate să evolueze. E adevărat, se vede urât acea ratare, dar are toată încrederea noastră”.

„Omrani nu a intrat pentru simplul motiv că Andrea a dus bine meciul. Noi avem o mare problemă când iese Compagno de pe teren, adică centrul de greutate se mută spre poarta noastră și nu vrem acest lucru. El e jucătorul nostru și își așteaptă șansa.

ADVERTISEMENT

Sunt multe meciuri în care poți avea nevoie de un plus în ofensivă atunci când nu funcționează echipa și el ne poate ajuta. Omrani se antrenează bine, n-avem probleme deloc la antrenamente”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA – FCSB

ADVERTISEMENT