Life

Foștii concurenți de la Survivor România, din nou pe traseu. Împotriva cui au luptat

O parte din foștii participanți de la Survivor România 2021 și-au amintit de probele și traseele pe care le-au desfășurat în Republica Dominicană.
27.07.2021 | 14:34
Fostii concurenti de la Survivor Romania din nou pe traseu Impotriva cui au luptat
ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Survivor România sunt zilele acestea pe litoralul românesc, unde vor intra din nou pe traseu, de data acesta rivalii lor fiind chiar turiștii de pe plajă.

Aflați pe plaja Reyna din Constanța, câțiva dintre participanți din echipa Războinicilor își testează limitele, acceptând provocarea unui post de radio care emite direct de acolo.

ADVERTISEMENT

Așadar, foștii concurenți cu baderolă albastră intră pe traseu pentru a le arăta fanilor emisiunii o parte din meciurile la care au luat parte în jungla dominicană.

Foștii participanți de la Survivor România, gata de noi meci. Cu cine joacă

Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Musty au intrat pe traseul de pe plajă, marți, 27 iulie 2021, și au concurat împotriva fanilor emisiunii.

ADVERTISEMENT

Maria Hîncu și Maria Chițu au ajuns de asemenea, pe plaja din Constanța. Războinicii au avut parte de un traseu similar cu cel din Republica Dominicană, așadar nu a fost o treabă deloc ușoară.

Foștii Războinici au intrat pe traseu alături de susținătorii lor, turiștii fiind extrem de bucuroși că ai ocazia să-i vadă în carne și oase pe supraviețuitorii de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, oamenii se pot fotografia alături de preferații lor, putându-și testa la rândul lor limitele contra concurenților pe care i-au susținut în reality show-ul de la Kanal D.

Maria Chițu, pe plaja din Constanța
Maria Chițu,în timpul meciului de pe plaja din Constanța. Sursa foto: radioimpuls.ro

Războinicii de la Survivor România, meci împotriva susținătorilor

Potrivit radioimpuls.ro, echipa Războinicilor și-a schimbat numele în „Profesioniștii”. Dacă la început conduceau detașat cu scorul de 3 la 0, în fața turiștilor, după 40 de minute de joc lucrurile au stat diferit.

ADVERTISEMENT

Susținătorii foștilor concurenți de la Survivor România au reușit să se redreseze și să marcheze două puncte, Maria Hîngu fiind singura care nu a adus punct echipei sale.

Proba finală a fost jucată în cele din urmă de Marius Crăciun și Andrei Dascălu, câștigător fiind finalistul care a luptat pentru premiul cel mare contra lui Zanni.

Cert este că, atât concurenții, cât și turiștii de pe plajă s-au distrat pe cinste și vor rămâne cu o amintire frumoasă legată de această zi și de competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT