Sport

Fostul arbitru Alexandru Tudor, prezent la Catedrala Patriarhală! Ce l-a desemnat preotul să facă în timpul slujbei. Video

Fostul arbitru Alexandru Tudor a fost la Catedrala Patriarhală din București pentru a participa la Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu.
17.02.2024 | 00:21
Fostul arbitru Alexandru Tudor prezent la Catedrala Patriarhala Ce la desemnat preotul sa faca in timpul slujbei Video
Alexandru Tudor a fost prezent la Catedrala Patriarhală
ADVERTISEMENT

Alexandru Tudor este arbitrul cu cele mai mai multe partide în primul eșalon, 382. Acesta a debutat în SuperLigă în mai 1999 și a arbitrat până în 2018.

Alexandru Tudor, prezent la Catedrala Patriarhală

Fostul arbitru este, în prezent, un apropiat al Bisericii și unul dintre oamenii de încredere ai lui Gigi Becali. Alexandru Tudor participă în mod constant la slujbele organizate la Patriarhie, așa cum a fost surprins și în dimineața zilei de 16 februarie.

ADVERTISEMENT

Tudor a fost surprins pe înregistrarea de la slujbă în timp ce citea din Sinaxar, acest lucru fiind permis doar cu acordul preotului.

Alexandru Tudor a fost la Patriarhie și cu Gigi Becali

În aprilie 2023, în Vinerea Mare, Alexandru Tudor a participat la slujba de la Patriarhie alături de Gigi Becali și de ginerele acestuia, Mihai Mincu.

ADVERTISEMENT

Atât latifundiarul din Pipera, cât și fostul arbitru au stat în genunchi cât a durat Denia Prohodului din Vinerea Mare. Mai mult decât atât, Gigi Becali a fost surprins cu lacrimi în ochi la un moment dat.

Și la acea vreme, Alexandru Tudor făcea parte din corul Bisericii, cântând alături de preoții aflați la Catedrala Patriarhală, în vinerea dinaintea Paștelui.

ADVERTISEMENT

Alexandru Tudor l-a însoțit pe Gigi Becali la Muntele Athos în 2022

La finalul anului 2022, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a plecat la Muntele Athos alături de mai multe persoane apropiate, printre care și Alexandru Tudor.

După dispariția din scena publică, fostul arbitru și-a schimbat înfățișarea. Tudor și-a lăsat părul și barba să crească, asemănându-se cu un preot.

ADVERTISEMENT

Poreclit în trecut ”Brad Pitt”, Alexandru Tudor s-a retras din arbitraj după o partidă dintre Concordia Chiajna și Poli Iași, pe 14 decembrie 2018.

ADVERTISEMENT
Tags: