Sport

Fostul căpitan de la Dinamo, anchetat după ce l-a lovit pe criminalul de la Ciorogârla?! Fanatik a aflat detaliile intervenţiei trupelor speciale

Dan Savenco, fostul căpitan de la Dinamo, este anchetat după ce l-ar fi lovit pe criminalul de la Ciorogârla, în timpul intervenţiei. FANATIK a aflat informaţii din interior.
24.01.2024 | 13:07
Fostul capitan de la Dinamo anchetat dupa ce la lovit pe criminalul de la Ciorogarla Fanatik a aflat detaliile interventiei trupelor speciale
Fostul căpitan de la Dinamo, anchetat după ce l-a lovit pe criminalul de la Ciorogârla?! Fanatik a aflat detaliile intervenţiei trupelor speciale. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Savenco este unul dintre cei mai importanţi handbalişti ai României din ultimul deceniu. A câştigat cinci titluri consecutive alături de Dinamo, club de la care s-a retras în vara anului 2021.

Fostul căpitan de la Dinamo, anchetat după ce l-a lovit pe criminalul de la Ciorogârla?!

Fostul handbalist a rămas la CS Dinamo ca antrenor al echipei secunde şi coordonator al Academiei Dinamo. Savenco a fost încadrat în structurile MAI, iar din informaţiile FANATIK în ultimii doi ani a fost în trupele speciale.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii martie a anului 2023, doi soţi au fost atacaţi cu cuţitul în propria casă de fostul iubit al fiicei lor. Femeia, în vârstă de 50 de ani, a murit pe loc, în timp ce bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital.

Agresorul a fost prins 30 de minute mai târziu de trupele speciale, iar la intervenţie a participat şi Dan Savenco. Conform Gândul, fostul handbalist ar fi cercetat penal după ce l-ar fi lovit pe criminalul de la Ciorogârla în timpul intervenţiei şi agresorul s-ar fi ales, astfel, cu maxilarul fracturat.

ADVERTISEMENT

Dan Savenco a participat la intervenţia de la Ciorogârla, dar neagă că l-ar fi bătut pe agresor!

FANATIK a aflat informaţii din interior despre acest caz. Criminalul de la Ciorogârla a fost prins la domiciliu, în curtea casei, la aproximativ 30 de minute după ce a comis crima. Agresorul a fost în stare avansată de ebrietate şi, conform unor surse din Poliţie, nu ar fi opus rezistenţă arestării.

În momentul în care au intervenit trupele speciale, erau mai multe persoane la domiciliul agresorului, iar acesta a fost săltat fără alte incidente. Din informaţiile FANATIK, nu există nicio plângere pe numele lui Dan Savenco, iar handbalistul neagă că l-ar fi bătut pe criminal, susţin apropiaţii sportivului.

ADVERTISEMENT

Dan Savenco a plecat în urmă cu câteva zile de la trupele speciale!

Dan Savenco a fost în ultimii doi ani la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Ilfov. Fostul handbalist a avut o perioadă în care se ocupa în paralel de Academia Dinamo, astfel că a fost în trupele speciale pe bază de împuternicire. Iar, din informaţiile noastre, împuternicirea lui Dan Savenco a expirat în urmă cu câteva zile.

Fostul sportiv i-a anunţat pe cei de la trupele speciale încă din urmă cu patru luni că va părăsi acest post şi se va întoarce la Clubul Sportiv Dinamo. Surse apropiate jucătorului au povestit pentru FANATIK că Dan Savenco nu a primit nicio plângere cu privire la acest caz, iar sportivul susţine că intervenţia de la Ciorogârla a fost curată.

ADVERTISEMENT

Sportivul consideră că e de neconceput ca numele lui să fie făcut public

Cel mai probabil va fi demarată o anchetă internă cu privire la faptul că numele lui Dan Savenco a fost făcut public în acest caz, în condiţiile în care cei din trupele speciale intervin cu măşti şi, teoretic, foarte puţini oameni ştiu numele celor implicaţi din intervenţie.

Din informaţiile FANATIK, sportivul este îngrijorat de această scurgere şi susţine că este de neconceput ca un om al legii care are la activ sute de intervenţii speciale în urma cărora au fost reţinuţi infractori periculoşi, să fie expus în acest fel.

  • 2 ani a fost Dan Savenco în Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Ilfov
  • 5 titluri de campion al României a câştigat Savenco cu Dinamo
ADVERTISEMENT