News

Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat pentru tentativă de omor. Decizia este definitivă

01.02.2021 | 10:07
Fostul iubit al Andreei Marin condamnat pentru tentativa de omor Decizia este definitiva
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel București l-a condamnat pe fostul iubit al Andreei Marin, milionarul Mihai Tufan, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat contabila. Decizia este definitivă.

Magistrații Curții de Apel București au admis astfel apelurile declarate de inculpat și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și au aplicat o pedeapsă complementară.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în aprilie 2020, pe DN1, zona Băneasa, chiar în bolidul de lux pe care controversatul om de afaceri îl deține. În perioada 2003-2004, Tufan a trăit alături de îndrăgita prezentatoare TV o frumoasă poveste de dragoste.

Fostul iubit al Andreei Marin a ajuns în spatele gratiilor pentru tentativă de omor

În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.pr.pen., admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de inculpatul Tufan Emil Mihai cu privire la sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală.

ADVERTISEMENT

Desființează, în parte, sentința penală apelată și, rejudecând, în fond. Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Tufan Emil Mihai pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. cu referire la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. și art. 75 alin. 2 lit. a C.pen. de la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare la 3 ani și 6 luni închisoare”, se arată în decizia Curții de Apel București.

În seara de 9 aprilie 2020,  Mihai Tufan a încercat să o ucidă, cu mai multe lovituri de cuţit, pe Daniela Huhulea (36 ani), directoare la Elsid, una dintre companiile deținute de milionar.

ADVERTISEMENT

După ce au primit un apel la 112, poliţiştii i-au găsit pe amândoi răniţi, în mașina controversatului afacerist, iar la prima vedere părea că s-au agresat reciproc sau că o a treia persoană i-a atacat.

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Elias, unde medicii au făcut eforturi uriașe să o salveze pe Daniela, în timp ce anchetatorii s-au lămurit că ea este, de fapt, singura victimă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Tufan şi-a recunoscut faptele şi a mărturisit că, de ceva vreme, își bănuia angajata că ar fi delapidat o sumă mare de bani, cu ajutorul unui token și al unor semnături false. În scurt timp, milionarul a fost arestat preventiv, iar pe 30 iunie a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT