Life

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită la cununia fiului. Cum s-a pozat Cristian Georgescu și ce i-a transmis nurorii

Cristian Georgescu, fostul soț al artistei Anca Țurcașiu, nu a lipsit de la cununia civilă a fiului său, Radu. Medicul stomatolog are și o urare specială pentru nora sa.
06.05.2022 | 11:35
Fostul sot al Ancai Turcasiu a venit cu noua iubita la cununia fiului Cum sa pozat Cristian Georgescu si ce ia transmis nurorii
Cristian Georgescu, imagini cu actuala iubită. Cum a apărut fostul soț al Ancăi Țurcașiu la cununia fiului lor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al celebrei cântărețe de muzică ușoară a venit cu noua iubită la cununia fiului. Doctorul are o relație sentimentală de aproximativ doi ani cu o femeie cu părul blond, povestea de dragoste conturându-se după divorț.

Cristian Georgescu, imagini cu actuala iubită. Cum a apărut fostul soț al Ancăi Țurcașiu la cununia fiului lor

Cristian Georgescu s-a pozat alături de fiul său și al Ancăi Țurcașiu, Radu, care a făcut recent cununia civilă. Tânărul de 23 de ani a făcut pasul cel mare alături de partenera de viață pe care cântăreața o vede acum ca pe propria fiică.

ADVERTISEMENT

Dacă artista a venit neînsoțită la eveniment, nu același lucru se poate spune despre fostul partener de viață care a mers cu actuala iubită. Medicul stomatolog demonstrează că are o relație foarte puternică și solidă.

Fostul soț al artistei Anca Țurcașiu apare împreună cu noua lui iubită și cu proaspeții miri, toți fiind cu zâmbetul pe buze. Bărbatul este fericit pentru băiatul care s-a așezat la casa sa, motiv pentru care are și un mesaj pentru noră.

ADVERTISEMENT

„O 9 etapă, în istoria Georgeștilor & Co.Așteptăm nepoți, sau… Casă de piatră și să le fie cu noroc”, a scris Cristian Georgescu pe pagina de Instagram, notează viva.ro.

Medicul stomatolog a lăsat în urmă mariajul de 22 de ani împreună cu Anca Țurcașiu, iar acum este mai fericit ca niciodată. Doctorul și actuala parteneră de viață petrec foarte mult timp împreună și merg frecvent în vacanțe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă unul lângă celălalt. Mai mult decât atât, Cristian Georgescu se pregătește să meargă din nou în fața altarului, blondina primind deja inelul de logodnă.

Cristian Georgescu și actuala iubită
Cristian Georgescu și actuala iubită, la cununia civilă a fiului său. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Anca Țurcașiu, fericită pentru fiul său, Radu Cristian

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

ADVERTISEMENT

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris la rândul ei Anca Țurcașiu despre cununia fiului său, Radu Cristian.

ADVERTISEMENT