Sport

Fotbaliștii de la FCSB pe care Mihai Stoica pariază toți banii: „E ca Rusescu la Urziceni!” / „Va fi la națională înainte de 20 de ani!”

Mihai Stoica îi laudă pe doi jucători ai FCSB, iar despre unul dintre ei spune că va fi jucător de bază al echipei naționale a României înainte de 20 de ani.
16.09.2021 | 12:09
Fotbalistii de la FCSB pe care Mihai Stoica pariaza toti banii E ca Rusescu la Urziceni  Va fi la nationala inainte de 20 de ani
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost în formă maximă la Digi Sport și a atacat pe toată lumea, de la Florin Prunea la Dario Bonetti și CSA Steaua București.

Managerul general al FCSB consideră că Edi Iordănescu are la antrenamente doi jucători care în scurt timp vor ajunge cel puțin la nivelul lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica anunță noile „perle” ale FCSB: „Ianis Stoica va ajunge rapid la nivelul lui Octavian Popescu. Va fi la națională până la 20 de ani”

Mihai Stoica este foarte mulțumit de nivelul lui Ianis Stoica, despre care spune că marchează extrem de multe goluri la antrenament, exact cum o făcea și Raul Rusescu, cel care a ajuns golgheterul FCSB și al campionatului: „Ianis Stoica marchează foarte mult la antrenamente. Cum era Rusescu la Urziceni. Cred că va ajunge rapid la nivelul lui Octavian Popescu. Putea să facă 7-0 cu Dinamo”.

Un alt jucător pe care Meme îl vede pe cai mari în câțiva ani este mijlocașul ofensiv de doar 17 ani, Alexandru Musi: „Eu îmi pun mari speranțe și pot să spun că am certitudinea că va ajunge mare  Alexandru Musi. Are cifre în primii trei la fiecare antrenament. Nu fuge de minge, responsabilități și efort. Cred că va fi un jucător de echipa națională înainte de a împlini 20 de ani”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit foarte frumos și despre Alexandru Pantea, jucător împrumutat în acest sezon la FC Hermnanstadt în liga a doua. Fundașul stânga de 18 ani a jucat șase meciuri în acest sezon pentru ardeleni reușind și două pase decisive.

Mihai Stoica știe care e cea mai mare amenințare la adresa jucătorilor tineri: „Asta e o problemă!”

Evaluat la 150.000 de euro, Pantea e titular de bază și mai are contract cu FCSB: „Pe mine mă interesează ca Alexandru Pantea, împrumutat la Hermannstadt, să joace meci de meci la o echipă care va promova. Nu îi place școala, dar știe tot legat de fotbal. Eu prefer să studieze Bayern Munchen în loc să studieze chimia”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica le ia apărarea jucătorilor săi acuzați că nu au și educația pe lista priorităriților, ba chiar consideră că școala ar putea fi chiar o piedică pentru tinerii fotbaliști.

„Școala poate să fie un factor perturbator. Pe mine mă interesează doar fotbalul. Nu manele sunt periculoase, ci jocurile video pentru fotbal. E cea mai mare amenințare. Asta e o problemă. Nu fac referire la Alibec”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica sare în apărarea lui Octavian Popescu

„Mai important decât școala sunt cei șapte ani de acasă. E un băiat timid (Octavian Popescu – n.r.), dar trebuie răbdare ca să se deschidă. Eu sunt înmărmurit când citesc că el e în cădere liberă. E titular la noi și are trei goluri.

Să se pună o presiune pe el că și-a luat lumea în cap? Problema mea nu e că l-a jignit Prunea. Ei au făcut doar în vestiar la ei, nu s-au dus la Dinamo. Nu știam că a fost făcut public.

Măcar pentru suporteri m-am bucurat. Prunea îl jignește suburban. Și acum îmi pare rău că l-am jignit pe Remus Chipirliu. Am fost un tembel și un imbecil, chiar m-am gândit să îl sun îmi cer scuze”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT