Sport

Fotbaliștii lui FCSB, „rupți” de Thomas Neubert în cantonament. Imagini cu antrenamentul spartan dinaintea primului amical al verii. Video

FCSB trage din greu în cantonamentul de vară să câștige primul ei titlu după opt ani de secetă. Roș-albaștrii se pregătesc la baza de la Berceni, iar Thomas Neubert îi chinuie teribil.
27.06.2022 | 15:05
Fotbalistii lui FCSB rupti de Thomas Neubert in cantonament Imagini cu antrenamentul spartan dinaintea primului amical al verii Video
Fotbaliștii lui FCSB, „rupți” de Thomas Neubert în cantonament. Imagini cu antrenamentul spartan dinaintea primului amical al verii. FOTO captură YouTube FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a început a treia săptămână de cantonament, iar antrenamentele sunt din ce în mai grele. Vicecampioana a publicat imagini de la cea mai recentă ședință de pregătire, iar fotbaliștii par extenuați de metodele lui Thomas Neubert.

Antrenamente spartane la FCSB. Cum arată ședințele de pregătire ale vicecampionilor

Mult a fost, puțin a mai rămas. Pentru roș-albaștrii va începe și perioada mai plăcută, în care vor disputa meciuri amicale. Primul va fi împotriva moldovenilor de la FC Sfântul Gheorghe, miercuri, 29 iunie, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

„FCSB a început a treia săptămână de pregătire, în care vor disputa și primele meciuri amicale ale verii. Roș-albaștrii vor primi miercuri, începând cu ora 18:00, vizita moldovenilor de la FC Sfântul Gheorghe, în direct pe canalul de YouTube FCSB TV și pe pagina de Facebook FCSBOfficial.

De asemenea, FCSB va evolua sâmbătă seară, începând cu ora 20:00, pe terenul celor de la Zimbru Chisinau. Detalii cu privire la transmisia TV a jocului din Republica Moldova vor fi făcute publice în zilele următoare”, a scris FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Luni, 27 iunie, la antrenamentele lui FCSB au revenit și internaționalii pe care Edi Iordănescu i-a convocat pentru cvadrupla din Liga Națiunilor. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florin Tănase s-a prezentat la bază încă de săptămâna trecută, iar, începând de astăzi, au sosit atât Octavian Popescu, Darius Olaru, Ștefan Târnovanu, cât și accidentatul Iulian Cristea.

Cum vor juca roș-albaștrii în noul sezon

FCSB are două obiective clare pentru sezonul 2022-2023, să câștige campionatul și să se califice în grupele UEFA Conference League. Echipa antrenată în prezent de Toni Petrea n-a mai luat titlul din 2015 și n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din anul 2017. Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a dezvăluit în ce sistem vor juca roș-albaștrii, cu speranța că nu vor mai rata obiectivele.

ADVERTISEMENT

„În opinia mea, noi am avea echipă de 4-2-3-1, cu Octavian Popescu număr 10, iar în 4-3-3 este, în mod normal, inter. Un jucător de profilul lui, care are viteză, dribling, capacitate de efort și viziune, dacă îl bagi atacant lateral, îi iei din calități. Cu viziunea nu ai ce face ca atacant lateral, că nu joci pentru alții, poate doar să dai un assist.

E adevărat, mai e întrebarea unde joacă Olaru? Pentru mine, Olaru poate să joace oriunde. Olaru este cum e Bernardo Silva la City, îl vezi pe toate pozițiile, inclusiv 9 fals. Eu așa îl consider, mai ales că la Mediaș a jucat, puțin sacrificat, dar asta e situația.

ADVERTISEMENT

Eu cred că noi am fi și mai puternici jucând sau măcar pregătind un alt sistem, cu Șut și Edjouma în fața apărării, mai ales că jucăm și în Europa. Vom schimba, vom juca cu Octavian Popescu și cu Coman în partea stângă și Tănase 9 fals. La momentul ăsta, Cordea este stabil în banda dreaptă.

Tavi Popescu trece inter pentru că Florinel Coman, care se prezintă bine, are o singură poziție pe care a dat randament, e vorba de atacant lateral stângă. Florinel Coman nu e număr 9. Ia luați meciul cu CFR, 3-3, și vedeți ce a jucat Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT