Sport

Mihai Stoica a dat din casă. Cine e noul decar la FCSB și în ce sistem va juca vicecampioana țării. ”Vom fi și mai puternici”

FCSB schimbă sistemul de joc pentru a nu mai rata un nou titlu de campioană. Managerul general Mihai Stoica a dezvăluit cine este noul decar al trupei lui Toni Petrea.
24.06.2022 | 13:59
Mihai Stoica a dat din casa Cine e noul decar la FCSB si in ce sistem va juca vicecampioana tarii Vom fi si mai puternici
FCSB va juca într-un nou modul în sezonul viitor și va avea un nou decar, a anunțat Mihai Stoica. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB țintește cel de al 27-lea titlu de campioană, iar pentru a celebra triumful la finalul sezonului viitor, în echipa roș-albastră vor fi operate câteva schimbări. Managerul general Mihai Stoica a vorbit despre ele.

Mihai Stoica, despre noul decar de la FCSB: ”Are viteză, dribling, capacitate de efort și viziune”

Titlul de campioană se lasă așteptat în tabăra celor de la FCSB. În 2015 au sărbătorit roș-albaștrii ultimul triumf în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu mai rata încă un trofeu, sistemul de joc al echipei pregătite de Toni Petrea va suferi câteva modificări importante, care să-i pună în valoare pe fotbaliști.

Mihai Stoica, managerul general al clubului finanțat de Gigi Becali, a anunțat că echipa va avea un nou decar și a dezvăluit sistemul în care vor juca băieții lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

”În opinia mea, noi am avea echipă de 4-2-3-1, cu Octavian Popescu număr 10, iar în 4-3-3 este, în mod normal, inter.

Un jucător de profilul lui, care are viteză, dribling, capacitate de efort și viziune, dacă îl bagi atacant lateral, îi iei din calități.

ADVERTISEMENT

Cu viziunea nu ai ce face ca atacant lateral, că nu joci pentru alții, poate doar să dai un assist”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce alte modificări apar în sistemul de joc al roș-albaștrilor

Oficialul vicecampioanei FCSB a mai spus că echipa va juca, cel mai adesea cu un ”număr 9” fals, deși în lotul lui Toni Petrea se găsesc atacanți de careu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihai Stoica a nominalizat ceilalți jucători care, în mod normal, nu vor lipsi din primul 11 al roș-albaștrilor.

”E adevărat, mai e întrebarea unde joacă Olaru? Pentru mine, Olaru poate să joace oriunde. Olaru este cum e Bernardo Silva la City, îl vezi pe toate pozițiile, inclusiv 9 fals.

Eu așa îl consider, mai ales că la Mediaș a jucat, puțin sacrificat, dar asta e situația. Eu cred că noi am fi și mai puternici jucând sau măcar pregătind un alt sistem, cu Șut și Edjouma în fața apărării, mai ales că jucăm și în Europa.

Vom schimba, vom juca cu Octavian Popescu și cu Coman în partea stângă și Tănase 9 fals. La momentul ăsta, Cordea este stabil în banda dreaptă.

Tavi Popescu trece inter pentru că Florinel Coman, care se prezintă bine, are o singură poziție pe care a dat randament, e vorba de atacant lateral stângă. Florinel Coman nu e număr 9. Ia luați meciul cu CFR, 3-3, și vedeți ce a jucat Octavian Popescu”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT