Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fotbalistul care e la fel de important pentru Becali ca și Florinel la FCSB. „Cu el băteam Oțelul”

Gigi Becali a vorbit despre fotbalistul care e la fel de important ca și Florinel Coman la FCSB. Patronul "roș-albaștrilor" este de părere ar fi bătut Oțelul cu jucătorul lipsă.
06.12.2023 | 08:00
Fotbalistul care e la fel de important pentru Becali ca si Florinel la FCSB Cu el bateam Otelul
Gigi Becali a vorbit despre fotbalistul care e la fel de important ca și Florinel Coman la FCSB. Patronul "roș-albaștrilor" este de părere ar fi bătut Oțelul cu jucătorul lipsă.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut acasă cu Oțelul Galați, scor 0-2. După duelul de pe Arena Națională, Gigi Becali a vorbit despre fotbalistul care e la fel de important ca și Florinel Coman la FCSB. Finanțatorul “roș-albaștrilor” susține că ar fi putut câștiga meciul din etapa 18, dacă ar fi avut un jucător important pe teren.

Fotbalistul care e la fel de important pentru Becali ca și Florinel la FCSB

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a vorbit despre Alexandru Băluță ca fiind fotbalistul care ela fel de important ca și Florinel Coman la FCSB. Patronul liderului din SuperLiga susține că ar fi putut câștiga meciul cu Oțelul dacă Charalambous ar fi avut la dispoziție cel mai bun transfer al “roș-albaștrilor” din această vară.

ADVERTISEMENT

“Dacă era Băluță, noi câștigam meciul aseară. Băluță din entuziasmul lui, chiar dacă dormi pe teren, te obligă și pe tine să te scoli. El are viață mare în el, bărbăție cât e de mic. Păi ăla vine la primit, are bărbăție.

Nu se ascunde de joc. Vine la primit, chiar dacă o pierde, nu contează. Vrea să joace fotbal. Ăla joacă fotbal, e fotbalist. Păi tu te numești fotbalist de iei câteva mii de euro pe lună și te ascunzi după adversar. Păi tu nu ești fotbalist. Eu îl asemăn chiar cu Coman la importanță. Coman driblează, Băluță aleargă, face, drege și e eficient. Cu el câștigam meciul aseară”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat la Fanatik SuperLiga plecarea lui Compagno de la FCSB

Din păcate pentru fotbalistul Dorin Rotariu, acesta va avea o soartă similară cu Compagno și alți doi coechipieri, pentru că Gigi Becali chiar nu mai are răbdare cu ”verigile slabe” din lot. De altfel, patronul de la FCSB a anunțat că nu are niciun interes țină o echipă care se bate doar pentru titlu, miza adevărată fiind cupele europene.

“Eu nici nu vreau goluri de la Compagno, vreau să țină de minge la el măcar 15 secunde, 10 secunde. Să nu dea mingea la adversar, nu vreau goluri, măcar când vine mingea la el să nu o dea la adversar. Toată ziua te arunci banga banga, cum să te arunci pe jos toată ziua, mai mare rușinea.

ADVERTISEMENT

Nu-i problemă, mai sunt trei meciuri și nu să-l mai vedeți. Aduc atacant! Dacă aduc atacant, ce mai vrei? Când zic ceva, nu fac? Nu știu cine e”, a declarat Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Așadar, nu doar Andrea Compagno va părăsi echipa în iarnă, ci și Dorin Rotariu, jucător care nu a impresionat în tricoul roș-albastru. “Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile.

ADVERTISEMENT

Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis. Închis și Compagno”, a continuat Gigi Becali. Așadar, revoluție la iarnă la echipa de pe primul loc din SuperLiga. Asta, pentru că Gigi Becali le va căuta echipă și fotbaliștilor Valentin Crețu și Cristian Ganea, cele mai recente nume de pe lista sacrificaților.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali, despre Alexandru Băluță

ADVERTISEMENT