Sport

Fotbalistul de la Dinamo care s-a răzvrătit şi a fost dat afară: „Astfel de jucători se elimină singuri!”

Un fost fotbalist de la Dinamo nu a fost de acord cu noile reguli impuse de clubul din Ștefan cel Mare, iar asta a dus la eliminarea acestuia din lot.
04.04.2024 | 13:42
Fotbalistul de la Dinamo care sa razvratit si a fost dat afara Astfel de jucatori se elimina singuri
Fotbalistul de la Dinamo care s-a răzvrătit şi a fost dat afară: „Astfel de jucători se elimină singuri!”. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Deniz Giafer, fostul fotbalist de la Dinamo, a fost împrumutat la CS Tunari la începutul acestui an. La emisiunea Spotlight Superliga, o nouă emisiune marca FANATIK, s-a dezvăluit motivul pentru care fotbalistul de 22 de ani a fost dat afară de clubul din Ștefan cel Mare.

Motivul incredibil pentru care Deniz Giafer a fost dat afară de la Dinamo

În exclusivitate, la emisiunea Spotlight Superliga, gazda emisiunii, Alin Grigore, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deniz Giafer a fost împrumutat la CS Tunari.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă ai văzut subiectul pe care eu l-am scris acum câteva zile, legat de inelele acelea pe care jucătorii lui Dinamo le poartă la antrenamente și în afara stadionului. Inelele care au rolul de a monitoriza mișcările, ritmul cardiac și pentru a vedea cum te recuperezi după efort.

Ei bine, singurul jucător care nu a vrut să semneze, în primă fază, aceste hârtii care dădeau acceptul clubului de a monitoriza jucătorii în afara stadionului este Deniz Giafer”, a declarat Alin Grigore, în exclusivitate, la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, atac la adresa lui Deniz Giafer: „Astfel de jucători se elimină singuri!”

Vivi Răchită, fostul fotbalist al celor de la Petrolul Ploiești, a vorbit despre atitudinea lui Deniz Giafer, atitudine care l-a făcut să fie împrumutat la CS Tunari.

„El nu mai este la Dinamo pentru că nu înțelege. Nu mai face parte din lotul lui Dinamo pentru că s-a exclus singur. El nu înțelege că noi nu mai suntem în epoca anilor 70, când totul se făcea după ureche și pe stil comunist – sovietic, adică cu alergări de 15-20 de kilometri pe șosea.

ADVERTISEMENT

Și eu am probleme la articulații din acest motiv, în prezent, pentru că astea erau exercițiile în anii respectivi. Te urca în autocar, de exemplu, la Predeal și zicea alergare la Sinaia.

Unii mai luam o ocazie, alții un autobuz, dar alergai pe șosea. Și nu aveam adidașii de acum, care absorb șocurile. Noi aveam teneșii ăia chinezești în care pașii pe care-i făceam atunci, îi resimt în articulații în prezent.

ADVERTISEMENT

Acum, sunt metode incredibile de monitorizare, de recuperare. Acele camerele balice care te ajută să te recuperezi mai repede” a declarat fostul fotbalist al celor de la Petrolul, la emisiunea Spotlight Superliga.

Fotbalistul de la Dinamo care s-a răzvrătit şi a fost dat afară

ADVERTISEMENT
Tags: