Sport

Inovația cu care Zeljko Kopic a făcut-o pe Dinamo să fie unică în SuperLiga! Andrei Nicolescu și jucătorii sunt incluși în proiect: detalii tari din viața „câinilor”! Exclusiv

Zeljko Kopic este antrenorul lui Dinamo din decembrie 2023, însă în doar trei luni a reușit să facă adevărate minuni!
12.03.2024 | 17:24
Inovația cu care Zeljko Kopic a făcut-o pe Dinamo să fie unică în SuperLiga! Andrei Nicolescu și toți jucătorii sunt incluși în proiect
ADVERTISEMENT

Croatul Zeljko Kopic este omul desemnat de conducerea lui Dinamo să salveze clubul de la o nouă retrogradare. Deși era liber de contract de un an, antrenorul a venit în România cu o nouă „idee de joc”.

Inovația cu care Zeljko Kopic făcut-o pe Dinamo să fie unică în SuperLiga! Toți jucătorii sunt incluși în proiect: detalii tari din vestiarul „câinilor”

A insuflat spiritul croat în jucătorii pe care-i avea în lot, a făcut câteva transferuri, iar în acest moment Dinamo se află pe loc de baraj pentru rămânerea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Totuși, FANATIK a aflat că Zeljko Kopic a venit la Dinamo cu mai mult decât o simplă metodologie de antrenament. Din informațiile noastre, antrenorul croat, alături de Aleksa Boskovic, preparatorul fizic al „câinilor”, a venit cu o inovație la formația alb-roșie.

Absolut toți jucătorii din lotul lui Dinamo poartă non stop pe deget câte un inel Ultrahuman ring prin care le sunt centralizate toate datele atât din timpul antrenamentelor, cât și din timpul liber.

ADVERTISEMENT

Practic, preparatorul fizic Aleksa Boskovic poate vedea în timp real la ce oră se culcă fotbaliștii lui Dinamo sau cum au aceștia ritmul cardiac înainte și în timpul somnului. Jucătorii lui Kopic poartă aceste inele tot timpul, ele fiind date jos de pe deget doar în timpul meciurilor oficiale.

Kopic s-a ocupat de achiziția inelelor

Din informațiile FANATIK, antrenorul Zeljko Kopic a fost cel care s-a ocupat direct de existența unui parteneriat între clubul Dinamo și Ultrahuman, firma care asigură inelele respective.

ADVERTISEMENT

Mai mult, un asemenea inel are și Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, care s-a afișat cu el atât la diverse emisiuni TV, cât și în biroul său sau la întâlnirile cu jucătorii dinamoviști. Legat de asta, Andrei Nicolescu tocmai a făcut un anunț important legat de ieșirea din insolvență a clubului!

Jucătorii lui Dinamo la o acțiune a clubului cu inelele pe degete!
Jucătorii lui Dinamo sunt prezenți la o acțiune a clubului cu inelele pe degete!

Cât costă și ce știe să facă un inel Ultrahuman!

Inelul Ultrahuman este un inel inteligent și confortabil, conform datelor oficiale legate de acest produs. Inelul urmărește felul în care dormi, mișcările pe care le faci și modul în care te recuperezi după efort.

ADVERTISEMENT

Conform producătorului, inelul Ultrahuman are 2,4 grame, fiind de 11 ori mai ușor decât un smartwatch obișnuit, și 2,4 mm. Inelul îți măsoară ritmul cardiac în repaus și starea de odihnă, reușind să-ți creeze o imagine amplă a calității somnului. Costul unui inel Ultrahuman este de 349 de dolari. Astfel, la un calcul simplu deducem că tehnologia pentru întregul lot ar costa puțin peste 10.000 de dolari.

Chiar dacă suma este una mare, tehnologia lui Kopic pare să dea roade. Pe piață n-a apărut niciun scandal legat de jucătorii lui Dinamo, ba chiar echipa a urcat pe antepenultimul loc în play-out, fiind peste FC Voluntari și FC Botoșani. Datorită punctelor obținute de Kopic, Ciprian Marica l-a lăudat pe antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT