Sport

Fotbalistul parior al lui Newcastle a încălcat regulamentul de 50 de ori! Va rata EURO 2024 din cauza suspendării!

Newcastle a fost subiectul controverselor, totul după ce un fotbalist a fost prins că a pariat de 50 ori, motiv pentru care va rata EURO.
28.03.2024 | 17:49
Fotbalistul parior al lui Newcastle a incalcat regulamentul de 50 de ori Va rata EURO 2024 din cauza suspendarii
Fotbalistul parior de la Newcastle, recividivist de 50 de ori / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Problema pariurilor se răsfrânge și asupra fotbaliștilor, mulți dintre aceștia prinși fiind suspendați pe perioade lungi, care le poate afecta cariera. Dependența de aceste jocuri de noroc a anumitor fotbaliști le-a adus suspendări uriașe, cum este și cazul lui Sandro Tonali.

Fotbalist la antrenamente, parior în timpul liber

Sandro Tonali, fotbalist dovedit a fi parior, este suspendat pentru 10 luni, după ce a fost prins de forul fotbalistic englez. Federația engleză a oferit un comunicat unde a specificat că italianul ar fi pariat de 50 de ori, încălcând regulamentul.

ADVERTISEMENT

“Se presupune că mijlocașul de la Newcastle United a încălcat de 50 de ori regulă E8 a FA, plasând pariuri pe meciuri de fotbal între 12 august 2023 și 12 octombrie 2023”, a comunicat FA, pe X.

În urma acuzațiilor, italianul are la dispoziție doar o săptămână pentru a răspunde acestora: “Sandro Tonali are termen până la 5 aprilie 2024 pentru a răspunde”, au menționat reprezentanții FA.

ADVERTISEMENT

Organismul englez a anunțat că încălcările mijlocașului italian au avut loc între 12 august și 12 octombrie 2023, aflat sub contract cu Newcastle. Italianul a fost transferat în iulie de englezi, pentru suma de 55 de milioane de lire, de la AC Milan.

Tonali nu este singurul fotbalist din fotbalul englez suspendat pentru pariuri, unul important fiind Ivan Toney, jucătorul lui Brentford. Atacantul a și revenit pe teren după ce și-a ispășit pedeapsa.

ADVERTISEMENT

EURO 2024, un vis ratat pentru Tonali din cauza pariurilor

Sandro Tonali ratează EURO 2024 din cauza suspendării, iar naționala Italiei va trebui să-și aleagă o altă soluție pentru mijloc. Însă, Italia pare că o duce bine și fără Tonali, pierzând doar un meci de la suspendarea sa.

Naționala Italiei se află în grupă cu Spania, Croația și Albania, într-o grupă de foc, după ce s-a calificat greu. Un scandal a plenat deasupra „Squadrei Azzura“ după meciul din calificări cu Ucraina.

ADVERTISEMENT

Atunci, ucrainenii reclamau un penalty la Mudryk în minutele de prelungire, neoferit de arbitru. Însă, naționala vecină a Ucrainei s-a calificat prin baraj, astfel că va înfrunta România la EURO 2024.

ADVERTISEMENT