Sport

Foto. Cum arată Maria, fiica lui Gică Popescu. Postează poze provocatoare pe instagram

Maria Popescu (20 de ani) este fiica lui Gheorghe Popescu, fostul căpitan al naționalei și al Barcelonei. Maria este prietenă foarte bună cu Kira Hagi, dar și cu Ianis.
20.09.2022 | 23:10
Maria Popescu este fiica lui Gică Popescu și are 20 de ani. Sursă foto: Instagram @mariapopescu
ADVERTISEMENT

Gică Popescu le-a oferit o educație aleasă copiilor săi, Nicolas și Maria. Dacă primul e fotbalist la FC Voluntari și face parte din loturile naționale de juniori, Maria tocmai a absolvit la Barcelona Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume.

Maria Popescu adoră călătoriile și îi place să profite la maximum de viața de studentă

Maria Popescu are peste 5.000 de fani pe pagina de Instagram, unde postează destul de des. Nicolas, fiul lui Gică Popescu, are de asemenea o relație foarte bună cu cei ai lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

E și cazul Mariei și Kirei, care se vizitează destul de des, își fac vacanțele împreună și își lasă tot timpul comentarii pe Facebook sau Instagram.

Maria Popescu a fost prezentă în Italia să îl susțină pe Ianis Hagi la Campionatul European U21 și i-a transmis un mesaj emoționant: „Nu credeam că pot să experimentez atâtea emoții în doar 90 de minute. Ianis Hagi, ne-ai făcut mândri”.Maria este mândră de trecutul tatălui ei și a fost prezentă pe stadionul Barcelonei, Camp Nou, în tricoul lui Gică Popescu, fostul căpitan al catalanilor.

ADVERTISEMENT
Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu
Maria Popescu este fiica lui Gică Popescu și are 20 de ani. Sursă foto: Instagram @mariapopescu

Gică Popescu, despre fiica sa, Maria: „Răsplata mi-a venit anul ăsta”

Gică Popescu, noul „căpitan” al Football Museum Bucharest, este mândru de Maria și a refuzat o carieră de antrenor pentru a oferi stabilitate copiilor săi, care îi calcă pe urme sub o formă sau alta.

„Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală”, a explicat „Baciul” pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Barcelona este un oraș cunoscut pentru viața de noapte și o destinație preferată de mulți tineri, iar Gică Popescu a avut grijă ca fiica sa să nu își piardă mințile în Catalunia: „Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu”.

Suma însă nu este deloc una mare pentru un oraș atât de scump precum Barcelona, iar Maria Popescu a fost nevoită să fie extrem de atentă ce face cu banii: „În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă”.

ADVERTISEMENT