Life

Foto. Cum se pregătește Irina Fodor pentru America Express. Ce a făcut vedeta Antena 1 înainte de plecare

Irina Fodor a dezvăluit cum se pregătește pentru America Express, noul sezon Asia Express. Iată ce a făcut vedeta de la Antena 1 înainte de plecarea în America de Sud.
17.05.2022 | 11:57
Foto Cum se pregateste Irina Fodor pentru America Express Ce a facut vedeta Antena 1 inainte de plecare
Cum se pregătește Irina Fodor pentru America Express. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Fodor le-a dezvăluit fanilor cum se pregătește de sezonul cinci Asia Express, care se va numi America Express anul acesta. Filmările vor începe luna aceasta.

Cum se pregătește Irina Fodor pentru America Express

Soția lui Răzvan Fodor este pregătită de plecarea în America Latină, care va fi luna aceasta. Prezentatoarea și echipa de filmare, alături de cele nouă echipe de vedete, vor străbate Mexic, Guatemala și Columbia pe un traseu de peste 7.000 de kilometri.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este emoționată, dar așteaptă cu nerăbdare să pornească în această aventură.

“Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7.000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială!

ADVERTISEMENT

Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Înainte de plecare, Irina Fodor a decis să urmeze un curs de automachiaj. Prezentatoarea va fi nevoită să se ocupe singură de machiaj, așa că s-a pregătit așa cum trebuie, cu ajutorul unor specialiști în domeniu.

ADVERTISEMENT

Vedeta trebuie să se organizeze foarte bine în perioada în care va pleca în marea aventură. Trezirea va fi foarte devreme, în zorii zilei.

“Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, (…) căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme.

ADVERTISEMENT

Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine.”, a mai scris soția lui Răzvan Fodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

America Express vine cu surprize pentru telespectatori

America Express, așa cum se va numi sezonul cinci Asia Express, va avea aceleași reguli ca până acum.

O schimbare este apariția Jocker-ului. Concurenții se vor juca pentru acesta în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea acestuia va cântări foarte mult în clasamentul final.

Pe Drumul Aurului, Irina Fodor va fi însoțită de Oase și Marius Damian, la fel ca în sezonul trecut.

Printre vedetele care ar participa la noul sezon se numără Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Micutzu, dar și stilistul Ovidiu Buta, așa cum FANATIK a scris recent.

ADVERTISEMENT