Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Foto exclusiv. Anunțul DNA: 131 de plângeri pe tema închirierii stadionului Ghencea!

Într-un răspuns oferit pentru FANATIK, DNA a anunțat că analizează mai multe plângeri făcute pe tema închirierii stadionului din Ghencea.
22.07.2023 | 00:10
Foto exclusiv Anuntul DNA 131 de plangeri pe tema inchirierii stadionului Ghencea
Într-un răspuns oferit pentru FANATIK, DNA a anunțat că analizează mai multe plângeri făcute pe tema închirierii stadionului din Ghencea. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că vicecampioana României nu a ajuns la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei cu privire la biletul la ordin pentru a putea evolua pe noua arenă din Ghencea.

Plângeri în masă la DNA pe subiectul închirierii stadionului din Ghencea

Închirierea stadionului din Ghencea de către FCSB a făcut vâlvă în ultima perioadă, însă după ce echipa lui Gigi Becali s-a lovit de un nou refuz din partea CSA Steaua s-au înregistrat o serie impresionantă de plângeri la DNA.

ADVERTISEMENT

FANATIK a încercat să afle dacă Direcția Națională Anticorupție se va implica în vreun fel în această speță, iar Biroul de Informare și Relații Publice al instituției a transmis că la acest moment sunt 131 de plângeri făcute de persoane fizice în acest caz.

De remarcat este faptul că plângerile vin din ambele tabere, și de la persoane care susțin CSA Steaua, și de la oameni care sunt de partea FCSB, care acuză diverse nereguli în ”lupta” pentru stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Pe rolul DNA – Secția de combatere a corupției a fost înregistrată o lucrare ce cuprinde, în acest moment, 131 de sesizări formulate de diverse persoane fizice, ‘pe subiectul închirierii stadionului Ghencea…’.

Lucrarea respectivă se află în faza de examinare a sesizării (conform art. 294 din Codul de Procedură Penală), ce reprezintă o etapă prealabilă a declanșării procesului penal, care vizează regularitatea actului de sesizare, competența organului judiciar sau existența unor impedimente pentru urmărirea începerii penale în cauză”, se arată în răspunsul DNA, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
DNA plângeri Ghencea
Răspunsul oferit de DNA pentru FANATIK cu privire la scandalul creat în jurul închirierii stadionului din Ghencea

Când preconizează Becali că va juca FCSB în Ghencea

După ce a fost refuzat de cei de la CSA Steaua pentru a juca derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali a venit cu o nouă propunere în care se arată dispus să dea un fond de 10 milioane de euro din care să se achite eventualele reparații, iar suma care rămâne nefolosită să-i fie restituită.

Finanțatorul FCSB a venit cu un anunț bombă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fiind ferm convins că juristul CSA Steaua, Florin Talpan, va fi dat afară cât de curând.

ADVERTISEMENT

După ce premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că de acum vrea să joace toate meciurile în Ghencea, iar prima partidă va fi cea cu CFR Cluj, din etapa a 4-a, programată la începutul lunii august.

131 de PLANGERI la DNA pe tema inchirierii stadionului Ghencea!

ADVERTISEMENT
Tags: