Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, anunț bombă: “Talpan, 100% va fi dat afară de la CSA Steaua”

Gigi Becali a făcut un anunț bombă despre Florin Talpan. Patronul FCSB este sigur că juristul va fi dat afară de la CSA Steaua.
21.07.2023 | 14:28
Gigi Becali anunt bomba Talpan 100 va fi dat afara de la CSA Steaua
Gigi Becali a făcut un anunț bombă despre Florin Talpan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan s-a opus cu vehemență ultimei tentative a celor de la FCSB de a reveni în Ghencea. Juristul celor de la CSA Steaua a făcut dezvăluiri explozive, în exclusivitate pentru FANATIK, despre negocierile dintre reprezentanții celor două tabere. Totuși, Gigi Becali a venit cu un anunț bombă, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fiind ferm convins că Talpan va fi dat afară.

Gigi Becali, anunț bombă: “Talpan, sută la sută dat afară de la CSA Steaua”

Florin Talpan i-a pus o sumedenie de condiții lui Gigi Becali pentru ca FCSB să revină în Ghencea. În cadrul conferinței de presă, în care patronul vicecampioanei a vorbit despre negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Steaua, Gigi Becali a mărturisit că în spatele lui Florin Talpan ar sta generalul Cătălin Zisu.

ADVERTISEMENT

În urma ieșirilor publice ale premierului Marcel Ciolacu, Gigi Becali a declarat că Florin Talpan va fi dat sigur afară de la CSA Steaua. „Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării. ‘Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata’. 

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm sau nu intrăm (n.r. FCSB în Ghencea) vreau să îți spun ceva. Intrăm nu intrăm vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

ADVERTISEMENT

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali se aștepta la reacția lui Marcel Ciolacu: „Nu e un om cu vrăjeală politică”

Marcel Ciolacu a fost una dintre figurile marcante care a reaprins dorința FCSB-ului și a lui Gigi Becali de a reveni pe stadionul Ghencea. Premierul României l-a atacat pe Florin Talpan, după ce clubul din SuperLiga a primit din nou „interzis” în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se aștepta la o asemenea ieșire din partea prim-ministrului. „(n.r. vă așteptați la declarațiile directe ale lui Ciolacu?) Mă așteptam. Eu nu-l cunosc, nu m-am dus să vorbesc cu el. Eu m-am întâlnit prima oară cu el pe scenă la Patriarhie.

Omul a dat mâna cu mine și mi-a spus: ‘Domnule Becali, avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea’. Nu era prim-ministru atunci. 

ADVERTISEMENT

Ciolacu nu e un om cu vrăjeală politică. Omul are dreptatea și adevărul la el. Este om cu dreptatea. Are bărbăție și recunoaște ce a zis. Și ce a zis trebuie să facă și ce trebuie să facă, trece la acțiune. Și a trecut la acțiune”, a spus Gigi Becali.

Stai cu ochii pe cea mai tare emisiune de sport din România. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită pe orice device cu o conexiune bună la internet în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE, doar pe FANATIK.RO. Totodată, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30, emisiunea poate fi văzută, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Gigi Becali, anunț bombă despre Florin Talpan

ADVERTISEMENT