Life

Fotografia cu Antonia care a rupt internetul în două. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Imaginea cu Antonia care a împărțit lumea în mai multe tabere. Creativitatea bărbaților a depășit orice limită în online.
16.03.2023 | 19:02
Fotografia cu Antonia care a rupt internetul in doua Imaginatia barbatilor a luato razna
Imaginea cu Antonia care a împărțit lumea în mai multe tabere. Creativitatea bărbaților a depășit orice limită în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fotografia cu logodnica lui Alex Velea care a rupt internetul în două. Imaginaţia bărbaților a luat-o razna după ce frumoasa brunetă a distribuit mai multe poze în diverse ipostaze. Cum a reacționat iubitul vedetei.

Imaginea cu Antonia care a împărțit lumea în mai multe tabere. Creativitatea bărbaților a depășit orice limită în online

Antonia a dorit să-i facă o urare specială fotografului care îi surprinde cele mai frumoase părți ale trupului fără cusur, însă a obținut contrariul. Creativitatea bărbaților a depășit orice limită în online la vederea imaginilor în care pare că nu are lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

Provocatoare și fără inhibiții, cântăreața nu s-a sfiit să le arate celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cele mai inedite fotografii, doar că una dintre ele a stârnit mai multe controverse. Unii nu au văzut cu ochi buni ipostaza indecentă.

În plus, alții au adus în discuție felul în care vor privi cei doi băieți ai săi astfel de poze când vor fi mari. Iubitul artistei, Alex Velea, a apreciat postarea și a lăsat un comentariu care i-a lăsat mască pe toți de pe Internet.

ADVERTISEMENT

„Văleu, văleu”, a scris artistul pe Instagram, în timp ce Codin Maticiuc a adăugat: „Vestitele poze «problemă» care oripilează pudicul. Am vorbit cu Antonia și acceptă comentarii de hate doar la donatorii prin sms pentru #spitalepublicedinbaniprivati. Mulțumim anticipat!”.

Antonia, fotografii incendiare
Antonia, fotografii incendiare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Antonia, în vizorul fanilor de pe Instagram

„Curios ce vor spune băieții tăi când vor crește și ce comentarii vor lăsa la poze de genu”, „Doamne ferește”, „Așa reușești în viață?”, „Ce s-a întâmplat după poze?”, „Înțeleg că faci publicitate. Ai și un preț?”.

ADVERTISEMENT

„Ce să zic, o adevărată doamnă… te mai miri de ce te consideră lumea o analfabetă”, „Velea și copiii tăi ce zic?”, sunt câteva dintre comentariile venite din partea oamenilor de pe Instagram.

Antonia a preferat să nu le răspundă deloc celor care i-au trimis mesaje răutăcioase pe social media, chiar dacă anterior a dezvăluit că a avut de-a face cu femei cu o atitudine încrezătoare care au urât-o toată viața.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie frumoasa brunetă a subliniat că este bârfită pe la spate de persoane care în față o laudă și o apreciază. Din fericire, vedeta nu mai bagă în seamă astfel de situații neplăcute și spune că s-a maturizat.

ADVERTISEMENT