Life

Francisca și Tj Miles, la Vorbește lumea. Ce spun despre relația lor: ”Nu vreau să mă ascund” / ”Poate, poate”

Francisa și TJ Miles, împreună la Vorbește lumea! Care este, de fapt, adevărul despre relația dintre ei, dragoste sau prietenie sinceră?
27.02.2023 | 13:44
Francisca si Tj Miles la Vorbeste lumea Ce spun despre relatia lor Nu vreau sa ma ascund  Poate poate
Francisca și TJ Miles au spus adevărul despre relația lor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Francisca și TJ Miles s-au prezentat împreună în emisiunea Vorbește lumea. Au spus dacă există o relație de dragoste între ei, mai ales că acum artista și-a asumat că a trecut printr-un divorț, iar prezentatorii show-ului de la Pro TV au observat ce se întâmpla dincolo de cuvinte.

Francisca și TJ Miles, momentul adevărului, în direct la tv. Sunt sau nu împreună?

Francisca și TJ Miles au fost în ultimele luni protagoniștii unei adevărate telenovele. În decembrie, a apărut zvonul că frumoasa artistă și Bogdan Lățescu divorțează după 10 ani, iar motivul ar fi chiar apropierea suspectă dintre ea și fostul concurent Survivor.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Bogdan a spus că nu e nimic adevărat și că totul este în ordine în căsnicia lui. Surpriză, însă, la început de ianuarie, Francisca a aruncat bomba: ea și fostul soț erau, de fapt, separați încă din septembrie, dar pentru a-și proteja pacea mentală și familia, cântăreața a ținut secretul până după sărbători. 

Luni, 27 februarie 2023, Francisca și TJ Miles s-au prezentat împreună în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, și au dezvăluit care este, acum, adevărul din spatele relației lor și ce s-a legat în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Francisa, despre relația cu TJ Miles: „Nu vreau să mă ascund”

Astfel, Francisca a mărturisit că ea și TJ fac o treabă excelentă împreună…când vine vorba de activitatea lor profesională, dar și că fostul concurent de la Survivor România i-a fost alături în perioada grea de după separarea de cel care i-a fost soț.

„Doamne ferește, nu! Ceea ce pot să vă spun este că lucrăm împreună. Miles este un băiat extraordinar, ne înțelegem foarte bine. Aveam aceeași echipă. Facem pe TikTok milioane de views. Treaba funcționează. Miles este un băiat foarte frumos educat. E chiar un om mișto, sincer.

ADVERTISEMENT

Am avut parte de un prieten și de un sprijin în perioada asta. Eu nu vreau să mă ascund, să o dau cotită, eu nu am trecut printr-o perioadă ușoară”, a susținut Francisca.

Cu toate acestea, moderatorii de la Vorbește lumea, și mai ale Lili Sandu, au observat că între Francisca și TJ Miles există, dincolo de declarații, o scânteie: „Găsește pe cineva care se uită la Francisca cum se uită TJ Miles și cu asta am zis tot”, a spus Lili.

ADVERTISEMENT

TJ Miles speră la o relație cu Francisca: „Să trecem prin fiecare etapă”

Și dacă artista a susținut că nu e nimic, TJ Miles a dat impresia că o contrazice, nu doar prin prisma privirilor blânde îndreptate în direcția ei, dar și prin declarațiile pe care le-a făcut, afirmând că nu se știe ce le rezervă viitorul.

„Mulțumesc pentru ce ai zis despre mine, eu zic același lucru despre tine. Ești o fată incredibilă, bună, ești specială. Îmi doresc să nu sărim prea mult. Vreau să trecem prin fiecare etapă. Orice este posibil. La momentul ăsta noi lucrăm împreună și vreau să continuăm colaborarea profesională și poate, poate…”, a afirmat TJ Miles.

ADVERTISEMENT