Sport

Barcelona și-a asigurat serviciile unui jucător de la AC Milan. Un mijlocaș cu 196 meciuri în Serie A ajunge în vară pe Camp Nou

Barcelona traversează o formă excelentă, dar se gândește, deja, la sezonul viitor. Catalanii și-au asigurat serviciile unui mijlocaș de la AC Milan, cu 196 meciuri în Serie A.
22.03.2022 | 09:49
Barcelona sia asigurat serviciile unui jucator de la AC Milan Un mijlocas cu 196 meciuri in Serie A ajunge in vara pe Camp Nou
Frank Kessie a jucat 196 de meciuri în Serie A, la Atalanta și AC Milan. Sursa foto: acmilaninfo.com
ADVERTISEMENT

Mijlocașul ivorian Franck Kessie s-a înțeles cu Barcelona și va juca din vară la clubul catalan, pentru patru sezoane. Contractul lui cu AC Milan expiră în vară, dar jucătorul a decis să plece la echipa antrenată de Xavi Hernandez.

Franck Kessie va juca 4 ani la Barcelona și va primi 7 milioane de euro pe sezon

Mijlocașul ivorian Frank Kessie își încheie aventura la AC Milan după cinci sezoane și va juca, din vară, la Barcelona. El a trecut cu bine de vizita medicală, care a fost făcută la Lugano, iar actele vor fi semnate în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Kessie va primi câte 7 milioane de euro pe sezon în cei 4 ani pe care-l va juca la Barcelona. La această sumă se vor adăuga bonusuri de performanță, care, conform gianlucadimarzio.com, sunt ușor de încasat.

De asemenea, ziarul de casă al Barcelonei, Sport, notează că jucătorul va lua și o primă de instalare, deoarece vine din postura fotbalist liber de contract.

ADVERTISEMENT

Franck Kessie a jucat 196 meciuri în Serie A, iar în vară ajunge pe Camp Nou

Mijlocașul ivorian și-a început cariera de profesionist în țara natală, ia Stella Club, în 2014. Pe 29 ianuarie 2015 a semnat cu Atalanta, fiind folosit la echipa a doua.

A fost convocat la formația de seniori în același an, pe 18 aprilie, dar a rămas pe banca de rezerve la meciul cu AS Roma.

ADVERTISEMENT

A fost împrumutat la Cesena (2015/2016) și AC Milan (2017-2019), care l-a transferat definitiv în 2019. De atunci a bifat pentru „diavolul milanez” 118 meciuri în toate competițiile, marcând 24 de goluri.

În total, Kessie a jucat în Serie A 196 de meciuri, dintre care 30 la Atalanta și 166 la AC Milan. La acestea se adaugă ale 37 de meciuri în Serie B, la Cesena.

ADVERTISEMENT