Fotbal international

Franța, aproape de o nouă lovitură înainte de Cupa Mondială! Olivier Giroud a primit îngrijiri medicale la primul antrenament din Qatar

Franța a fost aproape de a suferi o nouă lovitură după ce Olivier Giroud a avut nevoie de intervenția medicilor la primul antrenament din Qatar.
17.11.2022 | 23:00
Franta aproape de o noua lovitura inainte de Cupa Mondiala Olivier Giroud a primit ingrijiri medicale la primul antrenament din Qatar
Franța, aproape de o nouă lovitură înainte de Cupa Mondială. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Atacantul lui AC Milan s-a lovit la gleznă și s-a trântit imediat pe gazon, spre spaima lui Didier Deschamps care a rămas fără Cristopher Nkunku.

Franța, aproape de o nouă lovitură înainte de Cupa Mondială

Olivier Giroud și-a speriat colegii și pe selecționerul Didier Deschamps după ce s-a prăbușit pe gazon la un primul antrenament al Franței din Qatar.

ADVERTISEMENT

„Cocoșii Galici” au avut parte de o veste proastă chiar înaintea plecării spre Qatar, Cristopher Nkunku fiind accidentat de către Eduardo Camavinga.

Olivier Giroud continuă să aibă evoluții bune pentru AC Milan și în acest sezon, reușind să marcheze 9 goluri și să ofere 5 pase decisive în 19 meciuri jucate în toate competițiile pentru campioana Italiei.

ADVERTISEMENT
  • 36 de ani are Olivier Giroud

Olivier Giroud, lăudat de Zlatan Ibrahimovic

Recent, Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre Olivier Giroud, lăudându-și colegul de la AC Milan, despre care a spus că este un fotbalist de care Franța are nevoie pentru Campionatul Mondial.

„Giroud merită să meargă la Campionatul Mondial. E un câștigător și e un om foarte serios. Ajută mult echipa, nu e egoist.

ADVERTISEMENT

Mereu caută să își ajute colegii cu pase și reușește să și marcheze”, a spus Zlatan Ibrahimovic.

Lotul Franței la Cupa Mondială din Qatar:

  • Portari: Alphonse Areola (West Ham), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)
  • Fundași: Lucas Hernandez (Bayern Munich), Theo Hernandez (AC Milan), Axel Disasi (Monaco), Ibrahima Konate (Liverpool), Jules Kounde (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern Munchen), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munich), Raphael Varane (Manchester United)
  • Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (Monaco), Matteo Guendouzi (OM), Adrien Rabiot (Juventus Turin), Aurelien Tchouameni (Real Madrid), Jordan Veretout (OM)
  • Atacanți: Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern Munich), Ousmane Dembele (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atletico de Madrid), Kylian Mbappe (PSG), Kolo Muani (Frankfurt)
  • Selecționer: Didier Deschamps
ADVERTISEMENT

Olivier Giroud a strâns 114 meciuri pentru naționala Franței, reușind să marcheze nu mai puțin de 49 de goluri. În ciuda numărului mare de goluri marcate pentru națională, Giroud a rămas în memoria microbiștilor pentru Campionatul Mondial din 2018, când nu a tras niciun șut pe poartă. Olivier Giroud are în palmares o Cupă Mondială cu Franța.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Olivier Giroud, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: