News

Fratele interlopului Emi Pian ar fi ajuns la spital. Duduianu a acuzat probleme cardiace la procesul ucigașului fratelui său

Răsturnare de situație în procesul morții interlopului Emi Pian, în care au fost trimiși în judecată atât presupusul asasin, cât și rudele decedatului.
13.03.2024 | 16:59
Fratele interlopului Emi Pian ar fi ajuns la spital Duduianu a acuzat probleme cardiace la procesul ucigasului fratelui sau
Laurențiu și Vasile Duduianu au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor asupra ucigașului fratelui lor, Emi Pian / Colaj foto: fanatik / Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dosarul morții interlopului Florin Mototolea, alias Emi Pian, continuă la Curtea de Apel  București, după ce toți inculpații au contestat decizia pe fond. Prima instanță a stabilit ca Richard Emanuel Gheorghe, tânărul care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian, să rămână 13 ani în spatele gratiilor. Frații interlopului, Vasile și Laurențiu Duduianu (Grațian și Ciprian Pian), au primit 6 ani și 10 luni, respectiv 6 ani și 8 luni de închisoare, în timp ce vărul acestora, Gheorghe Drăghici, a primit 3 ani și 3 luni de închisoare.

Probleme grave de sănătate pentru unul din frații Pian

După o judecată pe fond extrem de tensionată, în care avocații ”Duduienilor” au acuzat-o pe judecătorarea de la Tribunalul București că a refuzat să audieze toți inculpații, faza de apel se dovedește a fi una la fel de plină de evenimente.

ADVERTISEMENT

Aflați sub control judiciar, frații Vasile și Laurențiu Duduianu au cerut insistent să fie audiați, astfel încât să-și expună punctul de vedere referitor la acuzațiile de tentativă de omor asupra agresorului fratelui lor. Cu toate acestea, în cadrul ședinței publice de la sfârșitul lunii februarie, avocatul lui Vasile Duduianu s-a văzut nevoit să ceară o amânare din cauza unor probleme grave de sănătate ale clientului său.

Avocatul lui Duduianu a cerut amânarea procesului pe motive medicale

”Apărătorul ales al apelantului-inculpat Duduianu V. înţelege să depună la dosar înscrisuri medicale care atestă imposibilitatea obiectivă de a se prezenta la acest termen de judecată. Totodată, arată că la termenul anterior a suferit un infarct, iar în urma unor complicaţii a fost internat la urgenţe majore.

ADVERTISEMENT

Aşadar, faţă de poziţia procesuală a apelantului-inculpat în sensul în care şi-a manifestat intenţia de a da o declaraţie completă în faţa instanţei de apel, fapt care nu s-a petrecut în faţa primei instanţe, solicită acordarea unui termen de judecată.

Curtea pune în discuţia participanţilor solicitarea de amânare a cauzei formulată de către apărătorul ales al apelantului-inculpat Duduianu V. pentru imposibilitate de prezentare din motive medicale”, se arată în încheierea de ședință consultată de FANATIK.

ADVERTISEMENT

După ce a analizat documentele medicale, instanța a luat decizia de a amâna cauza până la finalul lunii martie.

Tatăl lui Emi Pian a suferit un preinfarct după ce a aflat de moartea fiului său

Incidentul adus la cunoștința instanței de avocatul fratelui lui Emi Pian nu este singular în familia Duduianu. Din contră, presa vorbea despre un adevărat blestem care pare să-i urmărească pe membrii uneia dintre cele mai temute familii din Capitală.

ADVERTISEMENT

Nicolae Duduianu, tatăl fraților Pian, a murit în 2020, în închisoare, acolo unde executa o pedeapsă pentru tentativă de omor. ”Regele Pian”, așa cum era cunoscut, mai suferise un preinfarct, cu doar câteva luni înainte, la auzul veștii că fiul său a fost ucis la o partidă de barbut. Nicolae Duduianu nu a participat la înmormântarea lui Emi Pian, pentru că nu a primit permisie de la șefii penitenciarului.

Vasile și Laurențiu Duduianu erau, de asemenea, arestați în momentul morții tatălui lor. Lor li s-a permis să meargă la funeraliile ”Regelui Pian”, însă evenimentul s-a lăsat cu scandal după ce s-a aflat că cei doi frați s-au întâlnit pe ascuns cu șefii poliției, cu o zi înainte de înmormântare.

Blestemul familiei Duduianu: toți liderii au murit în închisoare

Ion și Cristofor Duduianu (Segher și Cristofor), frații ”Regelui Pian” au murit tot în închisoare. Primul și-a găsit sfârșitul în 2018, când executa o sentință de 10 ani pentru cămătărie, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional. El a acuzat o stare de rău și a intrat în stop cardio-respirator.

Cristofor Duduianu, zis ”Împăratul”, a murit câteva luni mai târziu. În decembrie 2018, el a intrat în comă și a fost transferat de la Penitenciarul Rahova, la Spitalul Carol Davila, însă intervenția medicilor a fost zadarnică. Bărbatul suferea de diabet, ulcer și făcea dializă.

ADVERTISEMENT
Tags: