Life

Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de soțul regretatei artiste: „Vrea să-mi bage pumnul în gură”

Fratele Mădălinei Manole este dat în judecată de soțul regretatei artiste, Petru Mircea.
06.07.2021 | 22:20
Fratele Madalinei Manole dat in judecata de sotul regretatei artiste Vrea sami bage pumnul in gura
Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de soțul regretatei artiste. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele Mădălinei Manole este dat în judecată de partenerul de viață al regretatei artiste, Petru Mircea. La 11 ani de la moartea ei, scandalul dintre ei nu a luat sfârșit.

Conflictul dintre Marian Manole și Petru Mircea a atins cote maxime și poate ajunge în instanță, pentru că cei doi nu au făcut pace nici acum.

ADVERTISEMENT

Fratele regretatei cântărețe a făcut un anunț neașteptat. Acesta este nevoit să renunțe la pagina de Facebook dedicată Mădălinei Manole din cauza lui Petru Mircea.

Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de soțul regretatei artiste

Pe 14 iulie se împlinesc 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, iar fratele și soțul artistei încă nu au pus capăt războiului.

ADVERTISEMENT

Marian Manole a făcut un anunț care i-a șocat pe urmăritorii de pe Facebook. Acesta este nevoit să șteargă pagina dedicată regretatei lui surori din cauza cumnatului său, Petru Mircea, care a decis să-l dea în judecată.

Motivul pentru care Petru Mircea a decis acest lucru ar fi faptul că fratele Mădălinei postează imagini cu regretata artistă, deși i-a fost soră.

ADVERTISEMENT

„Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată!

Principalele capete de acuzare sunt: 1) Postez poze cu casa lui. 2) Postez poze cu copilul lui. 3) POSTEZ POZE CU SOȚIA LUI, MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!!

ADVERTISEMENT

Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduța îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de Petru Mircea
Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de Petru Mircea. Sursa foto: Facebook

Marian Manole a dezvăluit că numele de scenă al Mădălinei Manole ar reprezenta acum un brand înregistrat și care îi aparține lui Petru Mircea.

„Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi aparțin lui! (…) Este sora mea și nicio lege din țara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!

El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că, și după 11 ani de la moartea ei, se vorbește despre Ea! Ce să fac?

Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice!”, a continuat fratele Mădălinei Manole.

Marian Manole nu își permite să plătească procesul

Marian Manole a mai precizat că va scoate la licitație albumele, imaginile și tablourile surorii sale.

„Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri pe care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur în instanță”, a mai scris Marian Manole pe pagina sa.

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Cântăreața și-a pus capăt zilelor după ce a înghițit un pesticid foarte puternic (Furadan).

Moartea ei subită i-a șocat atât pe apropiații ei, cât și pe fani, îndurerați de o asemenea pierdere dureroasă în industria muzicală românească.

ADVERTISEMENT