Life

Frații lui Florin Pastramă au fost ridicați de polițiști. Ce acuzații li se aduc

Frații lui Florin Pastramă, Doina și Relu Pastramă, au fost ridicați de polițiști chiar de la domiciliu. Celor doi li se aduc acuzații grave. Iată în ce dosar sunt vizați.
12.07.2022 | 15:36
Fratii lui Florin Pastrama au fost ridicati de politisti Ce acuzatii li se aduc
Frații lui Florin Pastramă au fost ridicați de polițiști. Sursa foto: Fcaebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Frații lui Florin Pastramă au fost ridicați de Poliție chiar de la domiciliu. Oamenii legii au efectuat percheziții în mai multe județe din țară.

Frații lui Florin Pastramă au fost ridicați de polițiști

Ieri au avut loc mai multe percheziții în 14 imobile din Capitală. Frații lui Florin Pastramă, Relu și Doina, se numără printre cei acuzați de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de luni, 11 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu ajutorul polițiștilor de la S.C.C.O. Maramureș, au efectuat percheziții domiciliare în Capitală, dar și în Ilfov și Maramureș.

Autoritățile au cercetat mai multe persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals, acesta fiind motivul pentru care s-au efectuat percheziții.

ADVERTISEMENT

Doina Pastramă și Relu Ștefan Pastramă au fost ridicați de Poliție de la domiciliu și duși la audieri. Cei doi, dar și restul celor vizați de autorități, ar fi achiziționat și ar fi facilitat achiziționarea a opt mașini, din anul 2020 și până acum. Ei ar fi accesat credite la instituții financiare din Germania.

După ce au obținut creditele, persoanele vizate ar fi înmatriculat și vândut autoturismele respective pe teritoriul României. Acestea ar fi folosit documente falsificate, fără a mai achita creditele obținute. În acest fel s-a ajuns la un prejudiciu de 1.500.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În urma perchezițiilor de ieri, în locuințele celor implicați în dosar au fost descoperite înscrisuri, două ștampile ale unor societăți comerciale și 3.790 de euro.

De asemenea, polițiștii au mai găsit cinci telefoane mobile, două stick-uri de memorie, o cartelă SIM și un pistol cu gaz. Pentru acesta nu s-a prezentat un permis de port-armă.

ADVERTISEMENT

Au mai fost descoperite și două autoturisme. Cinci dintre persoanele implicate în acest dosar au fost conduse la sediul B.C.C.O. București în vederea dispunerii măsurilor legale.

Fratele lui Florin Pastramă, plasat sub control judiciar

Duna dintre persoanele audiate a fost plasată sub control judiciar. Este vorba despre Relu Pastramă, fratele lui Florin Pastramă. Informația a fost confirmată de Antena Stars. Cererea judecătorilor privind arestarea preventivă a fost respinsă.

Astfel, bărbatul poate merge acasă, dar trebuie să respecte măsura aplicată.

„Una dintre persoane a fost plasată sub control judiciar de către procurorul de caz, iar celelalte patru au fost prezentate Judecătoriei Sector 2, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat procurorul Florin Șerban pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT