Life

Fraudă la Survivor România? Mama Ștefaniei Stănilă, acuzații bombă la Măruță: „Nu am primit confirmare la niciun vot”

Eliminarea Ștefaniei de la Survivor România naște controverse uriașe! Mama concurentei a lansat o acuzație extrem de dură!
18.05.2023 | 17:01
Frauda la Survivor Romania Mama Stefaniei Stanila acuzatii bomba la Maruta Nu am primit confirmare la niciun vot
Survivor România: acuzații de fraudă, în direct, la Măruță. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Survivor România continuă să creeze polemici, în special după eliminarea anumitor concurenți, cum este cazul celei ieșite din concurs miercuri, 17 mai 2023, Ștefania Stănilă.

Acuzații de fraudă la Survivor România! Mama Ștefaniei Stănilă nu crede în rezultatele voturilor

Mama fostei gimnaste și ex-participanta în show-ul de la PRO TV au intrat prin videocall în emisiunea lui Măruță, iar declarațiile făcute l-a pus în dificultate pe prezentator.

ADVERTISEMENT

Mama Ștefaniei Stănilă de la Survivor România a izbucnit în plâns când și-a revăzut fata pe cameră, cu toate că a mai vorbit cu ea imediat după eliminare. Femeia a spus că ea nu crede că Ștefania nu a fost votată, lăsând să se înțeleagă că îi e greu de crezut că nu s-a salvat, în realitate.

”E toată lumea revoltată”

A fost fraudat, așadar, votul publicului? Iată ce a spus mama Ștefaniei, în direct, la PRO TV: „Nu am primit nicio confirmare pe niciun vot. Nu cred că acest copil nu a fost votat. Eu stau în Aninoasa. Primarul de aici, toată lumea a votat-o. Nu se poate așa ceva! E toată lumea revoltată”.

ADVERTISEMENT

Mama Ștefaniei a mai spus că pentru ea a fost un șoc real atunci când a aflat că fiica ei este cea care trebuie să plece de pe insula de la Survivor România.

„Pentru mine a fost un șoc când am auzit și am văzut și știu că foarte mulți fani, oameni cu bună credință au fost alături de ea, au urmărit-o. Au avut încredere în acest copil minunat.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla ca acest copil să nu-și urmeze mai departe visul. A dat tot ce a putut pe traseu. A făcut orice, tot ce s-a putut. Pentru ea a fost foarte greu, departe de mine, căci numai pe mine mă are și pe Dumnezeu”, a continuat să spună mama fostei concurente de la Survivor România, podidită de lacrimi.

Ștefania Stănilă de la Survivor România: „Nu se compară durerea din suflet cu durerea pe care o am la genunchi”

Și Ștefania și-a exprimat nemulțumirea față de situația prin care a trecut în această competiție. Vedeta Survivor România a spus că durerea de la accidentare nu se compară deloc cu cea sufletească.

ADVERTISEMENT

„Nu se compară durerea din suflet cu durerea pe care o am la genunchi. Chiar mi-am dorit din suflet să merg mai departe. Accidentarea mea nu a fost așa de gravă. Am doar o întindere la ligamente”, a intervenit Ștefania Stănilă de la Survivor România, din Dominicană.

 

ADVERTISEMENT