Sport

FRF a pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale ”tricolorilor” în preliminariile Euro 2024. Cât costă cel mai ieftin tichet

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru partidele cu Andorra și Belarus, primele pe care ”tricolorii” le vor disputa în preliminariile Euro 2024.
20.02.2023 | 16:55
FRF a pus in vanzare biletele pentru primele meciuri ale tricolorilor in preliminariile Euro 2024 Cat costa cel mai ieftin tichet
S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2024.
ADVERTISEMENT

Finalul lunii martie reprezintă momentul primelor examene ale selecționatei antrenate de Edi Iordănescu în preliminariile Euro 2024. ”Tricolorii” vor debuta în deplasare, pe 25 martie, în Andorra. Pentru ca, trei zile mai târziu, să întâlnească acasă reprezentativa Belarusului.

Bilete la prețuri accesibile pentru Andorra – România și România – Belarus, primele meciuri ale tricolorilor în preliminariile Euro 2024

Naţionala României a retrogradat în divizia C din Liga Naţiunilor, însă are o grupă abordabilă în drumul spre Euro 2024, obiectivul asumat de selecţionerul Edi Iordănescu şi de oficialii celor de la FRF.

ADVERTISEMENT

Selecționata României face parte din Grupa I în preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela în acest an cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.  La turneul final se califică primele două clasate.

”Tricolorii” încep campania în deplasare, cu Andorra. Iar fanii care vor însoți formația noastră vor trebui să achite 100 de RON pentru un tichet. Pentru al doilea joc din martie, naţionala României revine după un an şi jumătate pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci disputat pe cel mai mare stadion al ţării a fost în septembrie 2021 în preliminariile Campionatului Mondial: România – Liechtenstein 2-0. România a jucat ultimele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial şi confruntările din ultima ediţie a Ligii Naţiunilor pe stadioanele din Ghencea şi din Giuleşti.

”Naționala României începe parcursul în preliminariile EURO 2024 în deplasare, pe terenul naționalei din Andorra. Partida este programată sâmbătă, 25 martie, ora 21:45, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella.

ADVERTISEMENT

Biletele pentru fanii români în sectorul rezervat acestora sunt disponibile exclusiv în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, la prețul stabilit de gazde, respectiv 100 RON. Perioada de vânzare a biletelor la meciul Andorra – România se încheie sâmbătă, 11 martie.

România revine pe Arena Națională în preliminariile pentru EURO 2024! Biletele pentru acest meci au prețul de 40 lei la peluze și 60 de lei la tribune.

ADVERTISEMENT

Biletele sunt disponibile în aplicația Fan Arena by FRF. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii”, se arată în anunțul postat pe frf.ro.

ADVERTISEMENT