Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FRF a reacționat la acuzele FCSB că e blocată de Burleanu la titlu: „De ce să crezi așa ceva? Întrebați-l și pe Grădinescu”

Federația Română de Fotbal nu a rămas impasibilă după acuzele că blochează FCSB-ul din drumul spre titlul de campioană. Reacție dură la Fanatik SuperLiga.
13.12.2023 | 12:16
FRF a reactionat la acuzele FCSB ca e blocata de Burleanu la titlu De ce sa crezi asa ceva Intrebatil si pe Gradinescu
FRF a reacționat la acuzele FCSB că e blocată de Burleanu la titlu: „De ce să crezi așa ceva? Întrebați-l și pe Grădinescu”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FRF, prin vocea lui Andrei Vochin, a criticat dur discursul celor care cred că Răzvan Burleanu se opune ca FCSB să câștige titlul în SuperLiga. Consilierul președintelui FRF, discurs răspicat.

FRF, apărată de Andrei Vochin: „De ce n-ar vrea ca Florinel Coman să nu vină cu un moral extraordinar la Euro?”

Andrei Vochin a criticat dur această teorie a conspirației la FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici l-a întrebat direct: „Cum e Andrei? Nu vreți să ia Gigi, FCSB-ul campionatul?!”. „Da, am auzit. Dar nu noi. Eu cred că Dorinel Munteanu e vinovat. Adică nu l-am auzit invocat în toată discuția asta.

ADVERTISEMENT

E antrenor de fotbal la o echipă care abia te-a bătut etapa trecută. Dacă îl băteai, acuma te apropiai de cele zece puncte. De ce să nu ia Gigi campionatul? De ce n-ar vrea federația ca un fotbalist cum e Coman să nu vină cu un moral extraordinar la Campionatul European. De ce n-ar vrea să facă lucrul ăsta?”.

Același lucru este valabil și pentru CFR Cluj și celelalte echipe care dau jucători la națională: „Sau dacă luăm cazul lui Manea de la CFR sau Bîrligea, care sunt jucători de echipa națională să vină cu un moral bun. De ce cred ei toți că cineva are ceva împotriva lor? De ce crede domnul Becali că de 7 ani cineva are ceva cu FCSB?”.

ADVERTISEMENT

FRF, mesaj acid pentru Becali: „Dacă vine o echipă de copii și-ți ia campionatul din 7 ani de 2 ori înseamnă că ai o mare problemă tu în interiorul tău”

Andrei Vochin s-a referit apoi la strategia falimentară impusă de Gigi Becali la FCSB: „Cum poți să crezi lucrul ăsta? Doar ca să îți ascunzi greșelile pe care le faci an de an. Pentru că dacă vine o echipă de copii și-ți ia campionatul din 7 ani de două ori înseamnă că ai o mare problemă tu în interiorul tău. Vrei să cauți peste tot alți vinovați de situația în care te afli tu”.

Analistul a făcut referire și la derapajul unui comentator sportiv„Să îl întrebăm tot pe Emil Grădinescu de ce nu ia FCSB campionatul? Cred că ar putea să aibă o părere la fel de puternică și și-a manifestat-o de foarte multe ori pe comentarii”.

ADVERTISEMENT

Vochin s-a referit apoi la jocul slab practicat de toate echipele care se bat pentru titlu: „CFR-ul pe partea cealaltă acum o săptămână era cu comunicate că nu vrea nu știu cine, că arbitrii greșesc. După fiecare etapă îi împiedică pe toți să ia campionatul. Dar dacă mă uit la jocul celor implicați în câștigarea titlului, eu am impresia că este o acerbă luptă pentru evitarea câștigării campionatului”.

Luptă acerbă de evitare a câștigării titlului în campiontul României”

Și Andrei Vochin a continuat ironiile fine: „Nu știu cum să se împiedice în erori, astfel încât să nu ajungă să câștige campionatul. Și răspunsul pe care l-am găsit la chestiunea asta nu e de acum, e din august.

ADVERTISEMENT

Vezi că vin niște arbitri străini care n-au nicio treabă nici cu federația și sferele politice, se uită la ei cum joacă și zic: ‘Champions League grupe nu, e prea mult. Europea League nu, e prea mult. Hai Conference League’. Acolo ne-ar fi locul după bugete ca să fim sinceri și corecți. Bă, nici Conference.

Astea sunt problemele. Adversarii ăștia care nu te lasă să intri în grupe. Și ăștia sunt hârtia de turnesol a valorii și a acestei lupte acerbe de evitare a câștigării titlului în campionatul României”. 

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO de la 10:30. Emisiune apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la 17:30.

FRF, desființează teoria conform căreia ar bloca FCSB să ia titlul

ADVERTISEMENT