Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discuție secretă Gigi Becali – Mihai Rotaru a doua zi după CFR – FCSB. „A spus că nu vrea”

Gigi Becali și Mihai Rotaru au purtat o discuție secretă a doua zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB, scor 1-1, în etapa a 19-a din SuperLiga.
11.12.2023 | 12:08
Discutie secreta Gigi Becali  Mihai Rotaru a doua zi dupa CFR  FCSB A spus ca nu vrea
Gigi Becali și Mihai Rotaru au purtat o discuție secretă după CFR Cluj - FCSB 1-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, a fost marcat de un nou scandal cauzat de arbitraj. Florinel Coman a marcat, însă reușita a fost anulată pentru un fault în construcția fazei. A doua zi de dimineață după derby-ul din Gruia, Gigi Becali a vorbit cu Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova.

Discuție secretă Gigi Becali – Mihai Rotaru a doua zi după CFR – FCSB. „A spus că nu vrea”

Gigi Becali a criticat în termeni duri arbitrajul de la meciul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, în etapa a 19-a din SuperLiga. La scorul de 1-1, Florinel Coman a marcat cu un șut de la distanță, însă Sebastian Colțescu a fost chemat la VAR de George Găman, iar „bijuteria” jucătorului de la FCSB a fost anulată pentru un presupus fault al lui Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit luni dimineață cu Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB vrea arbitrii străini la meciurile din SuperLiga și i-a propus o astfel de variantă și finanțatorului din Bănie.

„Mihai Rotaru este băiat capabil, dar nu are parte de arbitraje corecte. De dimineață am vorbit cu el și i-am zis: ‘Bă, Mihai, hai să cerem arbitrii străini’. Ceream arbitrii străini, ei probabil refuzau și ne duceam la Comisia de Sport.

ADVERTISEMENT

‘Domne, uite, se întâmplă asta, asta, asta în România și mergem și la UEFA. Uite ce se întâmplă’. Le arătam toate fazele de furăciuni care s-au întâmplat, toate greșelile”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali s-a lovit de refuzul lui Mihai Rotaru: „Sună-l pe Varga, poate că vrea el”

Gigi Becali a sesizat că nici Mihai Rotaru nu are parte de arbitraje corecte la Universitatea Craiova. Totuși, omul de afaceri de la Craiova a refuzat propunerea lui Gigi Becali. Deși a declinat oferta, latifundiarul din Pipera este convins că Mihai Rotaru ar fi vrut arbitrii străini la meciurile de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Mihai Rotaru a zis: ‘Nu, Gigi, nu sunt de acord’. El e prost? Nici el nu are parte de arbitraje extraordinare. În gândul lui: ‘Păi eu vreau împotriva ta. Poate e cu dedicație pentru cineva.

Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește’. El a zis că poate se pregătește pentru CFR Cluj și se nimerește pentru mine. N-a vrut. Poți să-l suni pe Neluțu Varga să vedem ce zice. Poate că vrea”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu și George Găman au fost aspru criticați după decizia de a-i anula golul lui Florinel Coman din derby-ul cu CFR Cluj. Cea mai dură reacție a avut-o Emil Grădinescu. Jurnalistul și comentatorul TV i-a desființat pe cei doi oficiali. În primă fază, Sebastian Colțescu a validat golul, însă după ce a fost chemat la monitorul VAR de Găman, „centralul” și-a schimbat decizia.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Discuție secretă Gigi Becali – Mihai Rotaru a doua zi după CFR – FCSB. „A spus că nu vrea”

ADVERTISEMENT