Sport

FRF a stabilit programul și orele de disputare ale meciurilor de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga 1. Când se joacă Dinamo – U Cluj

Federația Română de Fotbal a anunțat ziua și orele când se vor juca manșele retur a barajelor de menținere/promovare în primul eșalon. Dinamo – U Cluj e capul de afiș.
23.05.2022 | 13:20
FRF a stabilit programul si orele de disputare ale meciurilor de baraj pentru mentinerea  promovarea in Liga 1 Cand se joaca Dinamo  U Cluj
Alexandru Răuță este încrezător că Dinamo poate întoarce la retur după 0-2 la Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Manșele retur al celor două dueluri din barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 se vor disputa la sfârșitul acestei săptămâni, a anunțat FRF.

Dinamo – U Cluj, în prime-time

Duelul cel mai așteptat dintre cele două jocuri din barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 este Dinamo – U Cluj. După eșecul de la Cluj-Napoca, ”câinii” pornesc cu șansa a doua.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, trupa din Ștefan cel Mare speră să întoarcă rezultatul de pe Cluj Arena și să evite, astfel, prima retrogradare din istoria clubului.

Partida retur dintre cele două formați ale căror galerii sunt înfrățite este programată duminică, 29 mai, la oră de maximă audiență – 21:00, pe stadionul din Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și celălalt meci din baraj, dintre Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna, se joacă tot duminică, dar de la ora 18:15, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, acolo unde dâmbovițenii își dispută meciurile de pe teren propriu.

În prima manșă, Concordia s-a impus cu 2-1, reușind să revină de la 0-1. Ambele partide vor fi transmise în direct de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Și barajul de Europa se joacă la sfârșitul săptămânii

Până să se stabilească echipele care vor evolua în viitorul sezon în Casa Pariurilor Liga 1, la Craiova se va disputa barajul pentru Europa.

Universitatea Craiova și FC Botoșani țintesc ultima poziție disponibilă pentru România în viitoarea ediție a competițiilor continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT

Oltenii simt cel mai pregnant presiunea partidei. Au luptat până aproape de finalul sezonului pentru titlul de campioană și pentru Cupa României, dar le-a pierdut pe amândouă.

Meciul de vineri va fi găzduit de Arena ”Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în format live text pe FANATIK.

ADVERTISEMENT