Sport

DDB, efort uriaș după înfrângerea cu U Cluj. Câți bani primesc jucătorii lui Dinamo dacă rămân în Liga 1

Dinamo își joacă în următoarele zile locul în Casa Pariurilor Liga 1, iar o veste bună a venit din partea DDB-ului care a suplimentat la 75.000 de euro prima pentru salvarea de la retrogradare.
23.05.2022 | 10:32
DDB efort urias dupa infrangerea cu U Cluj Cati bani primesc jucatorii lui Dinamo daca raman in Liga 1
Dinamo își joacă în următoarele zile locul în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
23-05-2022
07:32

DDB, primă de 75.000 de euro pentru meciul cu U Cluj

FANATIK a aflat că fanii-acționari din programul DDB s-au mobilizat după înfrângerea lui Dinamo cu Universitatea Cluj și aproape au dublat prima pentru rămânerea în Casa Pariurilor Liga 1.

Suporterii lui Dinamo încearcă să facă totul pentru ca jucătorii să se mobilizeze și să se salveze de la retrogradare, și au mărit prima de la 40.000 la 75.000 de euro. 

Formația din Ștefan cel Mare joacă sâmbătă în deplasare cu Universitatea Cluj în prima manșă barajului de menținere/promovare, iar FANATIK a aflat că Dusan Uhrin a pierdut doi jucători la ultimul antrenament.

Salvarea de la retrogradare le-ar aduce o primă consistentă jucătorilor de la Dinamo

Chiar dacă Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, oamenii de bine nu au părăsit echipa la greu și acest lucru se poate vedea și din faptul că s-a strâns o sumă importantă de bani pentru o primă ce va ajunge la jucători în cazul salvării de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

”Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1.

Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. În câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare. S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la ISTORIA LUI DINAMO”, se arată într-o postare făcută de fani pe pagina de Facebook a PCH.

ADVERTISEMENT

”Câinii” sună adunarea pe stadion

Suporterii ”câinilor” au ținut să le mulțumească celor care au hotărât să ajute clubul în aceste momente dificile și au cerut întregii suflări dinamoviste să fie alături de elevii lui Dusan Uhrin la aceste meciuri hotărâtoare pentru viitorul lui Dinamo.

”Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri. DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, se încheie mesajul fanilor.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști, nemulțumiți de delegarea lui Cătălin Popa

Duelul de pe Cluj Arena dintre Universitatea și Dinamo, programat sâmbătă, 21 mai, de la ora 20:30, în barajul pentru promovare/menținere în Casa Pariurilor Liga 1 stârnește un interes major în rândul fanilor celor două echipe.

Deși este un meci extrem de important pentru ambele formații, CCA a decis să trimită un arbitru fără ecuson FIFA și cu multe erori în ”palmares” și care a fost contestat vehement în acest sezon de ”alb-roșii”.

ADVERTISEMENT

Tocmai această delegare neinspirată a lui Cătălin Popa din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor i-a deranjat teribil pe fanii din PCH, care au dat un comunicat dur cu doar o zi înaintea manșei tur a meciului de baraj U Cluj – Dinamo.

ADVERTISEMENT