Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FRF exclude varianta Gică Hagi selecționer: “Este incompatibil! Nu poți și la club și la națională”

Remiza de pe Național Arena a pornit un val de dezaprobabre la adresa selecționerului Edi Iordănescu. Numele lui Gică Hagi a fost adus în discuție, însă acesta antrenează în prezent la Farul.
10.09.2023 | 16:04
FRF exclude varianta Gica Hagi selectioner Este incompatibil Nu poti si la club si la nationala
FRF EXCLUDE varianta Gica Hagi la nationala! foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a fost depășită din punct de vedere tactic la meciul cu Israel. Tricolorii nu au reușit să iasă des din propria jumătate, iar Edi Iordănescu a fost scos drept principalul vinovat. Gică Hagi este antrenorul pe buzele tututor oamenilor din fotbal, însă este greu de adus la națională în acest moment.

Hagi nu poate veni la națională

“Pentru mine, ca să fii antrenor la echipa națională e loterie. Să antrenezi și la club și la națională nu s-a acceptat de foarte mult timp. Nici pe Lucescu nu l-au lăsat. Mircea Lucescu a cerut lucru acesta când au vrut să-l pună și nu a accepat”, a declarat Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

“Nu se acceptă așa ceva. Nu ai voie, este incompatibil, conform legii nu ai voie. Hagi nu ne-a cerut să antreneze în paralel. El nu a vrut să plece de acolo, a fost foarte clar. Nu suntem deschiși să antreneze în paralel, nu se poate așa ceva. 

I se întâmpla lui Gică cu trei jucători de la Farul ce i s-a întâmplat lui Edi meciul acesta. Ce spunea lumea din presă? Din fotbal? Ia uite, și-a adus jucătorii. Nu se poate așa ceva. În ce secol trăim? În secolul 21 nu se poate așa ceva”, a declarat Mihai Stoichiță pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi este văzut drept cel mai valoros antrenor român la ora actuală. După ce a făcut minuni la Farul, Hagi ar putea revitaliza selecționata României. Statutul de antrenor și acționar la Constanța îl face însă incompatibil cu poziția. Astfel, România va trebui să caute în altă parte în cazul în care Iordănescu va fi schimbat.

România a avut noroc cu Israel

“Zi-mi ceva bun de aseară, te rog de la inceputul emisiunii”, a fost provocarea lui Horia Ivanovici, moment în care Stoichiță a răspuns: “Rezultatele și speranțele pe care le avem în continuare. Să dea Dumnezeu să fie noroc în continuare, aia e problema, să avem noroc și în continuare.

ADVERTISEMENT

Dar lucrurile se pot echilibra. Nu zic că se transformă în echipa aia cu posesie, dar o echipă mai combativă se poate face, o echipă mai combativă pe faza ofensivă și pe faza defensivă. Putem bate Kosovo, trebuie analizat”.

Pentru tricolori, urmează partida de pe teren propriu contra celor de la Kosovo. Echipa lui Iordănescu se menține pe locul secund și are cu un punct în plus față de urmăritoarea Israel. Kosovo vine la București cu un moral bun după ce a reușit să scoată un punct contra liderului din clasament, Elveția.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FRF exclude varianta Hagi

 

ADVERTISEMENT