Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Hagi, propus ca selecționer în locul lui Edi Iordănescu! Becali: “Gică poate să reinventeze naționala”

Gică Hagi a fost propus de Gigi Becali în postura de selecționer al României. Patronul de la FCSB consideră că situația de la echipa națională se va schimba astfel.
10.09.2023 | 12:50
Hagi propus ca selectioner in locul lui Edi Iordanescu Becali Gica poate sa reinventeze nationala
Gigi Becali l-a propus selecționer al României pe Gică Hagi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut o intervenție dură la ediția specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA după România – Israel 1-1. Patronul de la FCSB a fost iritat de jocul modest al „tricolorilor” și consideră că venirea lui Gică Hagi la cârma naționalei reprezintă singura soluție salvatoare.

Hagi, propus ca selecționer! Gigi Becali: “Mi-e milă de Edi! Gică poate să reinventeze naționala”

România a remizat cu Israel, scor 1-1 în preliminariile Euro 2024, însă naționala lui Edi Iordănescu a fost dominată în repriza a doua de adversari. Gigi Becali l-a recomandat pe Gică Hagi la echipa națională. Mai mult decât atât, finanțatorul este dispus să accepte ca Hagi să fie în același timp antrenorul Farului.

ADVERTISEMENT

„Este singurul om care poate să reinventeze naționala, care e geniu și care-i mănâncă. Hagi îi mănâncă direct dacă nu joacă. Hagi nu acceptă hai să ne apărăm 5-4-1. Dar nu vine Hagi, nu vine. Are omul afacerea lui. 

Nu ai văzut când l-a pus pe Rednic a venit în cap, s-a distrus. După abia a redresat echipa. Gică are o echipă pe care numai el poate să o țină sus. Aia nu e o echipă de mare valoare.

ADVERTISEMENT

Dacă vine un antrenor acolo se duc pe locul 9. (n.r. Hagi selecționer și antrenor la Farul) Da, să facă așa. Eu sunt de acord”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, ironic la adresa lui Răzvan Burleanu: „Noi suntem stăpânii tăi”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îi va recomanda lui Mihai Stoichiță să discute cu Răzvan Burleanu pentru ca Gică Hagi să fie în același timp selecționer al României și antrenor al Farului. Ulterior, patronul de la FCSB l-a ironizat în direct pe președintele Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

„El trebuie să ne întrebe pe noi? El e președinte care nu întreabă (n.r. Răzvan Burleanu), dar îi spun eu lui. Pe mine nu mă deranjează. Eu chiar aș vrea ca Hagi să fie la echipa de club și la echipa națională.

Trebuie să facă așa cum vrem noi, nu cum vrea el, un puști. Pipilică de puști. Puștiule, te-a pus securitatea președinte la echipa națională? Băi, ascultă-ne pe noi, că noi suntem stăpânii tăi.

ADVERTISEMENT

Noi suntem patroni și tu slujești nouă. Așa ceva nu se poate! Noi suntem stăpânii tăi tu ești președinte. Tu slujești pentru noi. Fă ca noi puștiule. 

„Copil obraznic care nu vrei să ne asculți”

„Pune, mă, pe Hagi și la Farul, și la echipa națională și termină, puștiule. Fă ce zicem noi odată! Obraznic care ești și nu vrei să ne asculți. Glumesc, glumesc! Copil obraznic care nu asculți.

Mi-era milă de el, pe cuvânt. Săracul, îți dai seama dacă nu îi iese nimic, se simte și el prost că bun-simț are mult. Mă iau de el ca un copil. Mi-era milă. Ești președinte și nu îți iese nimic, toate în jos. Era amărât”, au fost cuvintele ironice ale lui Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În aceleași zile, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, de la ora 17:30.

Gigi Becali îl propune selecționer pe Gică Hagi

ADVERTISEMENT