Sport

FRF pune vineri în vânzare biletele pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia Herțegovina. Care sunt prețurile și de unde pot fi achiziționate

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat prețurile biletelor pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia Herțegovina, dar și pentru celelalte partide ale echipelor naționale.
01.09.2022 | 16:01
FRF pune vineri in vanzare biletele pentru meciurile Romaniei cu Finlanda si Bosnia Hertegovina Care sunt preturile si de unde pot fi achizitionate
România mai are 2 meciuri în acest an, ultimele din Liga Națiunilor. Sursă foto: Facebook @Echipa națională de fotbal a României
ADVERTISEMENT

România va juca în septembrie ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, cu Finlanda și Bosnia Herțegovina, iar FRF a făcut anunțul oficial cu privire la bilete.

Când se pun în vânzare biletele pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia Herțegovina

FRF a anunțat pe site-ul oficial că biletele pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia Herțegovina se vor pune în vânzare vineri, 2 septembrie.

ADVERTISEMENT

Suporterii români care își doresc să susțină naționala în meciul de la Helsinki cu Finlanda își vor putea achiziționa biletele de pe site-ul bilete.frf.ro și bilete.ro.

Prețul unui bilet la meciul din Finlanda este de 35 de euro, adică 171 de lei. Doritorii își pot achiziționa bilete până joi, 15 septembrie, ora 23:00. Suporterii își vor primi biletele sub formă de tichet virtual pe adresa de e-mail.

ADVERTISEMENT

În privința situație pandemice din Finlanda sau pentru a afla alte detalii despre condițiile de călătorie, este rugat să consulte site-ul Ministerului Afacerilor Externe.

Cât costă un bilet la meciul România – Bosnia Herțegovina

Cel mai ieftin bilet la meciul România – Bosnia Herțegovina este 25 de lei. Partida se va disputa pe stadionul Giulești. La tribune biletele costă 60 de lei.

ADVERTISEMENT

FRF încurajează părinții să vină cu copiii pe stadion, iar aceștia vor avea un sector gratuit la tribuna a doua, numit „Tribuna 2 Family Zone”. De această gratuitate vor putea beneficia copiii sub 14 ani.

Toți suporterii care își achiziționează bilete sunt obligați să prezinte la intrarea pe stadion biletul alături de un act de identitate.

ADVERTISEMENT

De pe data de 2 septembrie se pun în vânzare biletele și pentru meciurile României U21 și U20

Emil Săndoi revine pe banca echipei naționale din tineret și va debuta la Cluj-Napoca pe 23 septembrie, în meciul cu reprezentativa similară a Spaniei.

Patru zile mai târziu, România U21 va primi vizita Țărilor de Jos, pe stadionul Constantin Rădulescu din Cluj. Meciul cu Spania se va juca pe arena celor de la Universitatea Cluj.

Daniel Pancu va debuta și el pe banca naționalei României U20 cu Germania U20, pe stadionul Francisc Neuman din Arad. Meciul se va disputa vineri, 23 septembrie

Programul complet al acțiunilor echipelor naționale ale României

  • Vineri, 23 septembrie, ora 21:45, stadionul Olimpic (Helsinki): Finlanda – ROMÂNIA 
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina
  • Vineri, 23 septembrie, Cluj Arena (Cluj-Napoca): România U21 – Spania U21
  • Luni, 26 septembrie, stadion Francisc Neuman (Arad): România U20 – Germania U20
  • Marți, 27 septembrie, stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca): România U21 – Țările de Jos U21
ADVERTISEMENT