Sport

Fundașul cu 24 de selecții pe care Gigi Becali l-a urmărit în seara meciului Elveția – România pentru un transfer la FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate numele internaționalului leton pe care Gigi Becali l-a urmărit în seara meciului Elveția - România 2-2 pentru a îl aduce la FCSB.
20.06.2023 | 18:35
Fundasul cu 24 de selectii pe care Gigi Becali la urmarit in seara meciului Elvetia  Romania pentru un transfer la FCSB Exclusiv
Fundașul cu 24 de selecții pe care Gigi Becali l-a urmărit în seara meciului Elveția - România pentru un transfer la FCSB. FOTO: Twitter Marcis Oss, Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai nou, Gigi Becali este și scouter la FCSB. Patronul vicecampioanei a dezvăluit că, în seara meciului Elveția – România 2-2, a urmărit un fundaș străin pe care ar dori să îl transfere. FANATIK a aflat în exclusivitate numele fotbalistului care a intrat în atenția roș-albaștrilor.

Gigi Becali l-a urmărit la lucru pe Marcis Oss. FCSB s-a interesat de fundașul central leton

În această perioadă de mercato, FCSB a realizat două transferuri: playmakerul Alexandru Băluță și stoperul Siyabonga Ngezana. Gigi Becali vrea să continue seria achizițiilor și urmărește pe cont propriu fotbaliști susceptibili de a fi aduși sub comanda lui Elias Chralambous.

ADVERTISEMENT

Luni, 19 iunie, de la ora 19:00, înainte de Elveția – România 2-2, s-a jucat partida Armenia – Letonia 2-1, care a fost privită cu mare atenție de patronul roș-albaștrilor. Gigi Becali a dezvăluit că a stat cu ochii pe unul dintre fotbaliștii oaspeților.

„Vor veni trei: un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Sunt trei mijlocași (n.r. – pe care îi monitorizează). Uite, pe unul l-am văzut aseară eu, căpitanul de la Letonia. L-am văzut, nu îl vreau. El e fundaș central, dar a jucat mijlocaș. Dacă el joacă mijlocaș, păi vreau să văd în 10 minute decâte ori ajunge mingea la el. Mi s-a zis că e bun.

ADVERTISEMENT

Da, am văzut, dar dacă într-un sfert de oră ajunge mingea de 3-4 ori la el… Fotbalistul trebuie să ia mingea, o dă, pleacă, o ia, o dă, asta înseamnă fotbalist. Nu îl vreau! A căzut. Erau trei, mai rămân doi”, a declarat Gigi Becali, după Elveția – România 2-2.

Jucătorul care se potrivește descrierii lui Gigi Becali este căpitanul Kristers Tobers (22 de ani), dar FANATIK a aflat în exclusivitate că altul este de fapt fundașul pus sub lupă de latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre este vorba despre Marcis Oss (31 de ani), care are 24 de selecții și 1 gol la prima reprezentativă și care a jucat în centrul defensivei în Armenia – Letonia 2-1. El n-a rezistat pe teren decât 69 de minute, atunci când tabela de marcaj arăta 1-1 și în locul său a intrat Elvis Stuglis.

Oss măsoară 192 de centimetri și, începând din iarna lui 2023, evoluează la ocupanta locului 2 din Letonia, RFS. Stoperul, evaluat de transfermarkt.com la 175 de mii de euro, mai are contract cu RFS până la finalul cestui an.

ADVERTISEMENT

Impresionat de Ngezana, Gigi Becali vrea să mai transfere un sud-african la FCSB

Deși nu l-a văzut încă la treabă la FCSB, Gigi Becali este încântat deja de Siyabonga Ngezana, fotbalist pe care a plătit 1 milion de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul fundaș al lui Kaizer Chiefs l-a determinat pe patronul vicecampioanei să își mai dorească jucători din Africa de Sud.

„L-a văzut Meme, l-a studiat mai mult și mi-a zis ‘Băi, Gigi, pare prea bun. Nu știu cum nu l-a luat nimeni pe ăsta că e prea bun. Să-l verificăm că e prea bun’. După nu știu ce pusese el pe Instagram din Matei. Înseamnă că e ortodox. ‘Da, ortodox. Imediat luați-l nu contează cât costă’. Și l-am luat că era ortodox mai mult. Voi acum o să râdeți, dar dacă e ortodox de-al meu. Dacă mă împărtășesc cu el, cu Hristos, cu ortodoxul meu.

Acum mai vrem să luăm încă unul de-acolo, care e tot ortodox. Dacă e ortodox? I-am zis: ‘Băi, Mihaie, fă-mi o echipă doar din negri ortodocși’. Nu are fotbal Rwanda și Uganda că luam eu de acolo. Acolo sunt ai mei”, a mai spus Gigi Becali.

  • 31 de ani are Marcis Oss, fotbalistul urmărit de Gigi Becali în Armenia – Letonia 2-1
  • 24 de selecții și 1 gol are fundașul central leton la prima reprezentativă

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: