News

Fundația lui George Soros, sute de milioane în lupta împotriva rasismului! „Este momentul să susținem această mișcare”

13.07.2020 | 20:43
Fundatia lui George Soros sute de milioane in lupta impotriva rasismului Este momentul sa sustinem aceasta miscare
ADVERTISEMENT

Fundația lui George Soros nu ezită și a anunțat că este pregătită să doneze câteva sute de milioane în lupta împotriva rasismului! Mai exact, „Open Society Foundations” a anunțat o investiţie de 220 de milioane de dolari pentru a susţine egalitatea de rasă.

Din această sumă, nu mai puțin de 150 de milioane vor merge către grupurile care militează şi susţin persoanele de culoare.

ADVERTISEMENT

Restul de 70 de milioane de dolari vor fi oferiţi pentru a pune la punct reforma justiţiei penale şi pentru programe care urmăresc implicarea civică, în Statele Unite ale Americii.

Sute de milioane în lupta împotriva rasismului donate de fundația lui George Soros

Conform specialiștilor, suma de bani este mai mult decât suficientă pentru ani buni de acum înainte. Aceștia vor ajuta fundaţii şi grupuri locale să schimbe viziunea şi mentalitatea oamenilor asupra rasismului şi problemelor de inegalitate.

ADVERTISEMENT

„Este această nevoie de justiţie în comunităţile cu oameni de culoare. Este o explozie nu doar de compasiune, ci şi de solidaritate.

Este momentul să susţinem această mişcare. Şi am înţeles că putem paria pe aceşti activişti – afro-americani şi albi – (…)

ADVERTISEMENT

(….) care văd momentul acesta ca pe o reformă la scară largă, ca pe o schimbare majoră”, a mai spus Patrick Gaspard, preşedintele „Open Society Foundations”.

Vă readucem aminte că inegalitatea rasială a devenit o problemă serioasă în timp. Mai multe companii importante și oameni cu putere financiară se implică în această problemă.

ADVERTISEMENT

De altfel, sume consistente de bani au fost donate până în acest moment. Magnații n-au ezitat, branduri faimoase au răspuns și ele prezent și lumea începe să conștientizeze adevărata față a lucrurilor.

ADVERTISEMENT