Sport

Gabi Balint, dezamăgit de CSA Steaua: „A fost și circul cu stadionul…”

Gabi Balint a recunoscut că este dezamăgit de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, fiind deranjat de comunicarea clubului cu fanii.
25.07.2023 | 21:47
Gabi Balint dezamagit de CSA Steaua A fost si circul cu stadionul
Gabi Balint, dezamăgit de CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabi Balint este de părere că persoanele cu funcții importante de la CSA Steaua ar trebui să aibă apară mai des și să vorbească despre situația de la club sau despre deciziile care se iau, spunând că nu este deloc bună comunicarea clubului.

Gabi Balint, dezamăgit de CSA Steaua

Gabi Balint a vorbit despre situația de la CSA Steaua, spunând că este dezamăgit de lucrurile care s-au întâmplat recent în jurul clubului. Totuși, acesta a explicat și unde a greșit FCSB, motiv pentru care meciul cu Dinamo nu s-a mai jucat pe arena din Ghencea:

ADVERTISEMENT

„Sunt puțin supărat pe ei că nu ies să spună nimic, comunicarea nu este bună… a fost și circul ăsta cu stadionul, de ambele părți.

Am înțeles că FCSB urma să vină a doua zi cu actele care s-au cerut, cu ce se înțeleseseră ambele părți, dar n-au venit cu nimic. Vina FCSB-ului e că au plecat târziu la negocieri, au fost mereu probleme”.

ADVERTISEMENT

„Ei tot timpul s-au victimizat, s-au plâns că nu știu ce li se întâmplă. Păi, mă, rezolvați! Cu o zi înainte erau înțeleși, au și zis că era 99% rezolvată treaba.

Cum te duci cu o seară înainte la broker să rezolve treaba? Ei s-au gândit că e un meci de mare risc, au venit cu niște clauze și asta a fost. Cu CFR o să se joace acolo, că deja am înțeles că s-au înțeles”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a comentat și transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gabi Balint a comentat și transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, spunând că este o revenire importantă pentru fotbalul românesc, însă că fundașul trebuie să aibă grijă la accidentări:

Mie-mi place ca jucător. La el problema e cu accidentările! N-ai văzut motivarea deciziei lui Gigi Becali? De ce l-a luat? Că e un campionat mai lejer și o să joace pe vârfuri.

ADVERTISEMENT

El a avut niște accidentări musculare, nu contează adversarul. Nici măcar gazonul. El a vrut doi ani și a insistat mult. Crezi că dacă-și găsea un contract mai bun, mai venea? S-au uitat toți, au văzut că are probleme. La noi merge pe amintiri”.

ADVERTISEMENT
Tags: