Sport

Gabi Balint l-a ironizat pe Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul! Ce mesaj a postat fostul jucător al Stelei

Gigi Becali a fost ironizat de Gabi Balint după pierderea titlului. Fostul jucător al Stelei a postat un mesaj scurt şi cuprinzător: "Aşa a vrut Dumnezeu!".
22.05.2023 | 09:42
Gabi Balint la ironizat pe Gigi Becali dupa ce FCSB a pierdut titlul Ce mesaj a postat fostul jucator al Stelei
Gigi Becali a făcut anunț așteptat de toți fanii FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa este noua campioană a României după ce a reuşit să revină de la 0-2 la 3-2 cu FCSB. Louis Munteanu a marcat golul de titlu, care tranşează lupta în campionat, cu o etapă înainte de final.

Gabi Balint l-a ironizat pe Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul: “Aşa a vrut Dumnezeu!”

Gabi Balint, unul dintre susţinătorii proiectului CSA Steaua, nu l-a iertat pe Gigi Becali şi imediat după înfrângerea FCSB-ului, a aruncat o ironie la adresa latifundiarului: “Aşa a vrut Dumnezeu!”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat după meciul dintre Farul Constanţa şi Rapid, câştigat de echipa lui Hagi cu 7-2, că formaţia sa poate câştiga campionatul “dacă vrea Dumnezeu”:

“Nu mă interesează, e problema lor, fiecare face ce vrea cu clubul lui și cu echipa lui. Nu mă bag eu în treaba lui, fiecare face ce îi place.

ADVERTISEMENT

Eu știu doar că Dumnezeu face dreptatea și că așa cum n-au vrut ei ca să putem să fim campioni pe Național Arena, și cu meciul ăla, și fără meciul ăla. Dacă vrea Dumnezeu! Nu vreau să acuz cu nimic Farul, să nu se interpreteze”, a spus Becali.

Fanii l-au taxat pe Balint: “Dar Csa tot în liga a 2-a, fără drept de promovare a rămas”

Reacţia fostului jucător al Stelei a devenit virală pe reţelele de socializare. Balint a fost taxat însă de fanii FCSB, care i-au răspuns cu aceeaşi monedă:

ADVERTISEMENT

“Una peste alta, nea Gabi, ce să mai zicem? Ai dreptate, aşa a vrut Dumnezeu. Dar Csa tot în liga a 2-a, fără drept de promovare a rămas. Ca sa fie clar! În rest, cam la fel, noi prin Superliga încă de la înființare, voi prin amicale . O seară frumoasă”, a fost doar unul dintre comentarii.

FCSB încheie, din nou, pe locul doi în campionat. Roş-albaştrii nu au mai câştigat titlul din 2015, iar de când s-a schimbat sistemul cu play-off şi play-out, echipa lui Gigi Becali nu a mai reuşit să se impună.

ADVERTISEMENT

Pentru Gică Hagi este al doilea titlu de campion din cariera de antrenor, după cel câştigat în 2017 cu Viitorul. După cinci ani, CFR Cluj îşi pierde statutul de campioană a României.

ADVERTISEMENT