Sport

Gabi Balint, îngrijorat de forma slabă prin care trece Octavian Popescu: „E total schimbat în rău. Și-a pierdut încrederea”

Octavian Popescu are, deocamdată, un sezon foarte slab în tricoul lui FCSB, în condițiile în care, în stagiunea trecută a fost unul dintre jucătorii de bază.
14.09.2022 | 11:57
Gabi Balint ingrijorat de forma slaba prin care trece Octavian Popescu E total schimbat in rau Sia pierdut increderea
Octavian Popescu traversează o perioadă foarte slabă în tricoul celor de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.ro
ADVERTISEMENT

Problemele cu care se confruntă Octavian Popescu la FCSB sunt evidente. Tânărul fotbalist a ajuns la 15 meciuri fără gol marcat și are un parcurs slab în tricoul „roș-albaștrilor”.

Gabi Balint, despre Octavian Popescu: „Nu mai vezi nimic la el, e total schimbat în rău”

Gabi Balint, fostul jucător al Stelei, a vorbit despre perioada slabă în care se află Octavian Popescu. Analistul consideră că atacantul în vârstă de 19 ani are probleme, mai ales de ordin mental.

ADVERTISEMENT

„Am un mare semn de întrebare în ceea ce-l privește pe Octavian Popescu. Nu înțeleg. Un jucător poate să aibă o cădere de două săptămâni, de 3-4 meciuri, dar la el durează prea mult, e total schimbat în rău. Nu mai vezi nimic la el” a punctat Gabi Balint, pentru Sport.ro.

Gabi Balint a comparat evoluțiile senzaționale, din sezonul trecut, ale lui Tavi Popescu, care alături de Florin Tănase și Darius Olaru au fost cei mai importanți oameni pentru formația lui Becali.

ADVERTISEMENT

„După ce a debutat, dădea niște pase inteligente, niște goluri din șuturi de la distanță. Acum nu-și mai găsește locul, cred că este și ceva mental. Ori are ceva probleme, ori și-a pierdut total încrederea. Probabil că aici lucrează Dică, dar deocamdată băiatul e blocat” , a mărturisit Balint.

Octavian Popescu a apelat la mental coach

Octavian Popescu, prin prisma evoluțiilor bune din sezonul trecut, a devenit unul dintre cei mai mediatizați fotbaliști din România. Pentru a-și recăpăta forma din trecut, Octavian Popescu a apelat la ședinte de mental coaching și lucrează cu Bogdan Gribincea. Mental coach-ul a mai lucrat de-a lungul timpului cu Sorin Șerban și Adrian Șut, ambii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a mărturisit că Nicolae Dică ar fi trebuit să se ocupe de mentalul lui Tavi Popescu. „Pentru mine, mental coach trebuie să fie antrenorul. El trebuie să aibă cea mai mare influență asupra unui fotbalist.

Eu le-am dat sfaturi bune multor jucători când am antrenat, poate mă gândesc să fac și eu un curs, ceva, de mental coaching, văd că s-a inventat o altă meserie acum”, a mai declarat Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, principalul vinovat pentru forma slabă a lui Tavi Popescu

În sezonul trecut, Octavian Popescu a marcat de 10 ori în tricoul FCSB-ului în 38 de partide. În sezonul actual, Tavi Popescu are doar 2 assist-uri în 15 meciuri și spune că de vină pentru forma slabă este strategia lui Nicolae Dică.

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister”, a declarat Tavi Popescu, pentru Sport.ro

Tavi Popescu a fost folosit ca mijlocaș central și al doilea vârf, în stagiunea actuală. Totuși, internaționalul român a evoluat foarte bine atunci când a jucat în flancul stâng, unde în ultimele meciuri a fost folosit Florinel Coman, căpitanul echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1X” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT