Sport

Gabi Balint și Helmuth Duckadam, dispută amicală pe tema FCSB: „Coman nu joacă mai bine decât Popescu!” / „De ce s-au luptat pentru Omrani?”

Gabi Balint și Helmuth Duckadam și-au exprimat părerea despre FCSB, fiind de părere că Florinel Coman nu evoluează mai bine decât Octavian Popescu.
31.10.2022 | 20:51
Gabi Balint si Helmuth Duckadam disputa amicala pe tema FCSB Coman nu joaca mai bine decat Popescu  De ce sau luptat pentru Omrani
Florinel Coman este dorit de Anton Petrea la Chindia Târgoviște. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Cei doi au avut o dispută amicală și în privința lui Billel Omrani, despre care se întreabă care a fost motivul pentru care Gigi Becali a insistat pentru aducerea lui.

Gabi Balint și Helmuth Duckadam, dispută amicală pe tema FCSB

Gabi Balint și Helmuth Duckadam au avut o dispută amicală pe tema FCSB-ului, la TV DigiSport, fiind de părere că Florinel Coman, chiar dacă este titular, nu joacă mai bine decât Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam – Nu înseamnă că Florinel Coman joacă mai bine decât Octavian Popescu dacă e titular la FCSB.

Gabi Balint – Dar ce-i cu Omrani? Bine, e accidentat, dar cu ce te-a ajutat să te lupți toată vara să-l aduci la echipă.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam – Cu cine s-au luptat? Că n-avea nicio ofertă! De la venirea lui Dică, FCSB joacă prost și are rezultate, cel puțin în campionat.

„Eu mă aștept la meciuri bune de la Coman!”

Florin Răducioiu a vorbit despre situația lui Florinel Coman, de la care are mari așteptări: „Eu mă aștept mereu la meciuri bune de la Coman.

ADVERTISEMENT

Sunt legat cumva afectiv, e un moment bun să îi demonstreze valoarea patronului. Eu cred că FCSB va câștiga meciul, e mult mai bună decât U Cluj, chiar dacă a jucat joi cu Anderlecht”.

„Cred că toți de la FCSB au ajuns la concluzia că acolo e poziția lui Cordea și acolo trebuie să fie jucat”, a spus și Constantin Zotta, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit înaintea partidei dintre Universitatea Cluj și FCSB, fiind încrezător în jucătorii săi pentru duelul de pe „Cluj Arena”:

„Am încredere în jucătorii mei că vor obține rezultate bune. Mi-a plăcut mereu să joc pe stadioane pline, îmi place și ca antrenor și jucătorilor le place.

Nu vreau să comentez arbitrajul, nu mă preocupă, preocupările mele sunt de a-mi face echipa să joace cât mai bine”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT