Sport

Gabi Enache, prins la mijloc în divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan: ”Dacă ești șmecher, mă suni pe mine”

Gabriel Enache îl acuză pe Laurențiu Reghecampf de implicare în despărțirea sa de FCU Craiova, având în vedere relația apropiată a fotbalistului cu Anamaria Prodan.
31.01.2024 | 09:51
Gabi Enache prins la mijloc in divortul dintre Reghecampf si Anamaria Prodan Daca esti smecher ma suni pe mine
Gabriel Enache, prins la mijloc în divorțul Prodan - Reghecampf. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriel Enache a bifat doar 650 de minute în cele 18 luni petrecute în tricoul lui FCU Craiova și a plecat după o ceartă cu patronul Adrian Mititelu. În primele șase luni în Bănie, jucătorul nu a putut fi legitimat din cauza unei interdicții la transferuri primită de club.

Gabriel Enache, acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Enache a vorbit despre despărțirea de clubul oltean și îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că a contribuit la plecarea sa. Mai exact, antrenorul l-ar fi sunat pe Mititelu și i-a cerut să îl amenințe, având în vedere că Anamaria Prodan o chemase pe Lena Enache, soția jucătorului, ca martor în procesul de divorț.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf sunt naşii de cununie ai lui Gabi Enache şi ai Lenei. ”A venit Zelgin la mine, directorul sportiv de la FCU Craiova.

Tu erai cu divorțul și mi-a zis: ‘Vezi să nu apară numele tău pe nicăieri, cu Ana, cu Reghe, soția ta să nu meargă nicăieri să vorbească’. I-am zis: ‘Nu, mă, nu merge! Stai liniștit, n-o să apară numele meu, nu se pune problema de așa ceva. Transmite-i tu lui Mititelu!’.

ADVERTISEMENT

Cumva, a venit să mă amenințe Mititelu să nu apar eu sau soția mea în procesul lui Reghe. Sigur, Reghe l-a sunat pe Mititelu, să mă amenințe el pe mine. Cam asta s-a întâmplat. Nu avea Mititelu de unde să știe. Reghe a sunat la echipă”, a declarat Gabi Enache la podcast-ul Anamariei Prodan.

Gabi Enache: ”Dacă ești șmecher, mă suni pe mine”

Fostul campion cu Astra Giurgiu consideră că Laurențiu Reghecampf nu a procedat corect în cazul său și s-a arătat dezamăgit de modul în care s-a produs ruptura de FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

”Și dacă făcea soția mea ceva, dacă vorbea, ce treabă are asta cu jobul meu? Era foarte simplu, bă, dacă ești șmecher, mă suni pe mine! L-am sunat după. ‘Ce se întâmplă? E o formă de amenințare? Mă ameninți la fotbalul meu? De ce nu m-ai sunat pe mine?’.

‘N-am sunat eu pe nimeni, n-am vorbit eu cu nimeni’. După aceea, a dat-o invers: ‘Lasă că-l sun eu acum pe Mititelu…’. N-are rost să vorbesc mai multe, că mă aprind. Am rămas foarte dezamăgit”, a mai declarat Gabi Enache.

ADVERTISEMENT

Lena Enache l-a cucerit pe fotbalist pe când el era însurat

Relația dintre Gabriel Enache și Lena Rohozneanu a ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Fundașul a divorțat în anul 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a cuplat cu Lena, un fost model Playboy.

Lena a avut o relație mai lungă, fiind căsătorită timp de 14 ani cu Mihai Rohozneanu, căpitanul naționalei de handbal a României.

ADVERTISEMENT