Sport

Gabi Iancu, furios pe suporteri după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0: „Dacă eram buni, eram la FCSB și ne băteam la titlu!”

Gabi Iancu a răbufnit la flash-interviul de la finalul meciului Hermannstadt - FC U Craiova, scor 1-0. Ce l-a nemulțumit pe fostul jucător de la FCSB.
23.02.2024 | 22:58
Gabi Iancu furios pe suporteri dupa Hermannstadt  FC U Craiova 10 Daca eram buni eram la FCSB si ne bateam la titlu
Gabi Iancu a criticat atitudinea propriilor suporteri la Hermannstadt - FC U Craiova 1-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gabi Iancu a fost titular în victoria lui Hermannstadt, scor 1-0 cu FC U Craiova în etapa a 27-a din SuperLiga. Sibienii au dat lovitura în finalul partidei prin Pablo Fonseca. La finalul meciului, Gabi Iancu s-a luat de propriii suporteri.

Gabi Iancu, furios pe suporteri după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0: „Dacă eram buni, eram la FCSB și ne băteam la titlu!”

Hermannstadt a revenit pe loc de play-off după victoria cu FC U Craiova, scor 1-0. Introdus în minutul 86 de Marius Măldărășanu, Pablo Fonseca a reușit să deschidă scorul la două minute distanță spre disperarea lui Giovanni Costantino, antrenorul echipei adverse.

ADVERTISEMENT

Portughezul a înscris cu o lovitură de cap din pasa lui Daniel Paraschiv. Gabi Iancu a fost nemulțumit de atitudinea suporterilor și s-a luat de aceștia la finalul meciului. Fanii sibieni i-au fluierat pe jucătorii lui Marius Măldărășanu în mai multe rânduri.

„Astăzi a fost legea compensației, cum zice Mister. Am pierdut și noi multe meciuri pe final. Sunt 3 puncte senzaționale. Mai sunt 3 jocuri din sezonul regulat. Mergem la Dinamo să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Până să dăm gol nu prea s-a auzit  «Sibiu» din tribune. Mai sare mingea, terenul a fost foarte rău. Dacă am fi fost atât de buni și câștigam toate meciurile, probabil eram la FCSB și ne băteam la titlu.

Ar trebui să ne încurajeze mai mult cei care vin la stadion. La fel și acasă, cu mesajele de pe Instagram sau din alte părți”, a fost discursul lui Gabi Iancu.

ADVERTISEMENT

Gabi Iancu, cartonaș galben în afara terenului

La scurt timp după ce Fonseca a deschis scorul, Gabi Iancu a primit cartonașul galben din partea lui Cătălin Popa. La flash-interviu, fostul jucător de la FCSB a lămurit situația. „E mai rău pe margine decât pe teren. M-am descătușat și eu.

Aveam emoții. Le-am arătat oamenilor că putem câștiga și dacă ne fac slabi și mai știu eu cum”, a spus Gabi Iancu. Atacantul fusese înlocuit în minutul 73 cu Cristian Neguț.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu a prins aripi după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0

Marius Măldărășanu s-a descătușat după golul reușit de Fonseca în finalul meciului. Antrenorul lui Hermannstadt a sărbătorit golul alături de elevii săi direct pe gazon. Fostul fotbalist al Rapidului a fost încântat de prestația echipei sale.

„Îi felicit pe băieți pentru că au jucat cu încredere. Nouă asta ne trebuie, când jucăm cu încredere putem bate pe oricine. Nu sunt subiectiv, cred că meritam victoria. Am stat în jumătatea lor, nu i-am lăsat să joace, am câștigat duelurile, chiar era păcat dacă nu marcam golul victoriei.

Chiar mă bucur și pentru Ruben Fonseca că a spart gheața. Are o calitate extraordinară, trebuie să mai lucreze la agresivitate, nu poți să joci doar din gleznă. Toți cei care au intrat au adus un plus de data asta.

Știe toată lumea ce jucători buni are Craiova. Ei nu au ajuns la poarta noastră decât la o lovitură liberă. Au foarte multă calitate, dacă îi lași să joace, este foarte greu. Felicit băieții, e o victorie meritată, chiar dacă e obținută pe final.

Dinamo e în revenire, au suferit în acest campionat, dar au reușit să acumuleze puncte. Nu va fi un meci ușor, au și un public în spate, dar mergem să câștigăm. Avem șansa noastră, suntem acolo și ne batem până la capăt”, au fost cuvintele lui Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT