Sport

Sepsi – U Cluj 0-0, în etapa a 27-a din SuperLiga. Remiza care îndepărtează ambele echipe de play-off

În etapa a 27-a din SuperLiga, echipa Sepsi OSK a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formația Universitatea Cluj și ambele echipe au rămas în afara locurilor de play-off.
25.02.2024 | 15:56
Sepsi  U Cluj 00 in etapa a 27a din SuperLiga Remiza care indeparteaza ambele echipe de playoff
Marius Ștefănescu și Ovidu Bic, în duel pentru balon la meciul Sepsi OSK - Universitatea Cluj. Sursă foto: Bogdan BALAS/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
25-02-2024
11:11

Sepsi - U Cluj 0-0

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Sepsi și U Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci sărac în ocazii de poartă și ambele formații rămân în afara pozițiilor de play-off.

sup

Min. 90+2 – Daniel Popa scapă singur cu Dinu Moldovan, dar de la 16 metri șutează modestă și îi permite portarului lui Sepsi să aibă o intervenție uriașă.

Min. 54 – Ștefănescu a recentrat în careul clujenilor, mingea l-a lovit în braț pe Roger, dar arbitrul Viorel Flueran a lăsat jocul să continue.

Min. 50 – Safranko nu poate cadra pe poartă o minge centrată de Ștefănescu, iar apoi Gorcea are o intervenție salutară la reluarea lui Kevin Varga.

Min. 45 – Prima repriză se încheie nu numai fără gol, ci și fără vreo o ocazie mai mare la vreuna dintre porți.

Start de meci!

Echipele de start la meciul Sepsi – U Cluj.

  • Sepsi: D. Moldovan – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Ninaj, N. Păun – C. Matei, Rodriguez, Ștefănescu – Safranko. Rezerve: Gedo – Tănasă, Fl. Ștefan, Kallaku, Oteliță, Aganovic, Rondon, K. Varga, Debeljuh, R. Varga. Antrenor: Bernd Storck.
  • U Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Thalisson, Roger – Silaghi, Simion, Bic – Nistor – D. Popa, Anselmo. Rezerve: Iliev – Mitrea, Pițian, Oancea, Doukoure, Fossati, M. Rus, Pănoiu, V. Gheorghe, Roguljic, M. Ilie. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
24-02-2024
15:06

Clasament SuperLiga în etapa 27

Clasament SuperLiga în etapa 27. Sursa Foto: Flashscore
Clasament SuperLiga în etapa 27. Sursa Foto: Flashscore
24-02-2024
14:22

Farul - Oțelul 1-1 (Budescu 31 / Frederic 67)

Min. 90+5 – Final de meci!

Min. 67 – GOOOL Oțelul!!! Frederic Maciel egalează printr-o super execuție. Atacantul a dat un lob din interiorul careului și îl surprinde pe Buzbuchi.

Min. 31 – GOOOL Farul!!! Budescu deschide scorul din penalty!

Min. 1 – Start de meci!


Echipele de start la meciul Farul – Oțelul.

  • Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – Deaconu, Queiros, Grameni – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu. Rezerve: Șt. Mușat, Sîrbu, Boli, Gustavo Marins, Grosu, Dănuleasa, Nedelcu, Cr. Ganea, Vînă, Banu, Cojocaru, Stoian. Antrenor: Gheorghe Hagi.
  • Oțelul: Pap – A. Rus, Cisse, Lovric, Gomes – Cisotti, Zivulic, Teles – Maciel, Rusevic, A. Pop. Rezerve: Stoian, Cîrjan, Jardan, Panait, Bordun, Zhelev, Ghiocel, Farcaș, Yabre, Gaitan, Lameira, Malle. Antrenor: Dorinel Munteanu.
24-02-2024
11:10

UTA Arad - Petrolul 1-0 (De Freitas 45+1)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – UTA Arad obține o victorie uriașă în fața Petrolului, scor 1-0, și bate la porțile play-off-ului.

sup

Min. 67 – Iacob are o intervenție excelentă la șutul lui Grozav.

Min. 45+1 – GOOOL UTA Arad!!! Zima respinge neconvingător o centrare din lovitură liberă și De Freitas deschide scorul cu o reluarea ușoară.

Min. 43 – Omondi prinde un șut excelent de la 23 de metri, dar Zima are o paradă de zile mari.

Min. 17 – Prima mare ocazie de gol aparține petroliștilor, șutul lui Ișfan lovind bara porții lui Iacob.

Start de meci!

Echipele de start la meciul UTA Arad – Petrolul.

  • UTA Arad: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Rodrigues – De Freitas, Mihai, Fabry – Micovschi, Luckassen, Omondi. Rezerve: Kucher – R. Pop, Stanciu, Iurasciuc, A. David, Lopez, Joao Pedro Almeida, Vulturar, Trif, Tudorie, Morar. Antrenor: Mircea Rednic.
  • Petrolul: Zima – Garutti, Seto, Huja – L. Dumitriu, Hanca, Jair, Țicu – Ișfan, Berisha, Musi. Rezerve: Eșanu, Bălbărău – D. Radu, M. Bratu, Jyry, Grozav, I. Răducan, Dumitrache, D. Paraschiv, Irobiso. Antrenor: Florin Pîrvu.
23-02-2024
14:19

Hermannstadt - FC U Craiova 1-0 (Fonseca 88)

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. Hermannstadt a câștigat meciul de pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-0, în etapa a 27-a din SuperLiga. Fonseca a marcat singurul gol al partidei. Sibienii au urcat pe loc de play-off. 

Clasament

Min. 88: GOOL Hermannstadt! Ruben Fonseca înscrie la doar 3 minute după ce a intrat pe teren. Portughezul a înscris cu o lovitură de cap. Marius Măldărășanu a intrat pe teren de bucurie. 

Min. 45: Bahassa a trimis spre vinclu direct din lovitură liberă. Căbuz a respins miraculos în corner. 

Min. 24: Ianis Stoica șutează din careu, însă mingea se duce departe de poartă. 

Min. 1: Partida a început!

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Ionuț Stoica, Opruț – Balaure, Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica – G. Iancu, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, A. Pop, Medina, Antoche, Fonseca, Ciubotaru, Jipa, Neguț, Bucuroiu, Oroian, Biceanu, N’Goma

Antrenor: Marius Măldărășanu

FC U Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Achim, D. Albu – Sidibe, Baeten, Bahassa – Chițu
Rezerve: Gurău, Negru, Kvakic, Lekiatas, Vl. Pop, Blidar, Dragu, Blănuță, Jibril

Antrenor: Giovanni Costantino

Pe clasicul traseu de patru zile, doar că nu cu număr egal de partide zilnic, începând de vineri, 23 februarie și încheind cu luni, 26 februarie, cele 16 echipe din SuperLiga se vor confrunta în cadrul etapei a 27-a din SuperLiga. Cum numărul meciurilor din sezonl regulat scade vertiginos, mai sunt trei runde, și lupta pentru punctele de play-off sau pentru îmbunătățirea situației în zona fierbinte devine tot mai dură.

Programul etapei 27 din SuperLiga

Vineri, 23 februarie

  • ora 17:00 FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2)
  • ora 20:00 CFR Cluj – Dinamo (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 24 februarie

  • ora 14:00 UTA – Petrolul (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2)
  • ora 17:00 Farul – Oțelul (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2)
  • ora 20:00 Politehnica Iași – Rapid (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Duminică, 25 februarie

  • ora 14:00 Sepsi Sf. Gheorghe – U Cluj (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2)
  • ora 20:00 FCSB – FC Botoșani (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Luni, 26 februarie, ora 20:00

  • Universitatea Craiova – FC Voluntari (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1Adrian

Adrian Mutu, din nou în luptă cu trecutul în CFR Cluj – Dinamo

Adrian Mutu se află într-o competiție cu trecutul său. A jucat și a pierdut acasă cu Rapid, echipa pe a cărei bancă s-a aflat la începutul acestui sezon, apoi a câștigat la Craiova, cu FC U 1948, unde, de asemeni, a fost antrenor sezonul trecut iar acum primește pe Dinamo, un trecut mai îndepărtat din perioada când avea 19 ani și venea de la FC Argeș pentru a face un sezon de vis, care l-a și propulsat la Inter.

Dinamo sub comanda croatului Zeljko Kopic pare tot mai mult o trupă de luptători de gherilă, care mor pe teren să își atingă scopul, văzându-se clar amprenta antrenorului. La ”câini” vor fi în lot noii veniți, fundașul central Edgar și atacantul Selmani. CFR nu îl va avea pe starul Omar El Kaddouri, care are probleme musculare după primele două partide jucate în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Rapid vrea a șasea victorie la rând în dulcele târg al Ieșilor

Plecat ca un intercity după un final cu mers de personal în 2023 Rapidul lui Cristiano Bergodi visează la Iași la a șasea victorie consecutivă, care să mențină o presiune accentuată asupra liderului FCSB. Moldovenii sunt în corzi, ocupă loc de baraj, dar le e teamă de revirimentele lui Dinamo și FC Botoșani și cred că sunt vânați pentru a retrograda.

Leo Grozavu este serios contestat de suporterii ieșeni și pe fondul acestor tensiuni Rapid, cu lotul care se dovedește a fi tot mai puternic ofensiv, dovadă că alt nou venit cu calitate, Florent Hasani, nu poate găsi loc în prima echipă, poate să își atingă obiectivul, mai ales dacă va fi ea cea care va marca prima.

ADVERTISEMENT

Frate, frate dar punctele sunt vitale în FCSB – FC Botoșani

Despre celebra relație de prietenie dintre patronul FCSB, Gigi Becali și omologul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime au curs valuri de cerneală, mai ales că dinspre Moldova spre București au și fost efectuate mai multe transferuri de-a lungul anilor. Și punctele au luat, cu rari excepții, drumul spre seiful FCSB-ului.

Acum este interesant de văzut dacă FC Botoșani va mai veni tot așa de prietenoasă sau de această dată situația din clasament va obliga echipa moldoveană să dea totul pe teren pentru a lua cel puțin un punct. Botoșani a ratat în ultimele secunde de două ori, în ultimele etape, victoria la Arad, cu UTA și acasă cu Universitatea Craiova, pierzând patru puncte uriașe în lupta pentru salvare.

La Arad, la Sibiu și la Sfântu Gheorghe sunt meciuri cu miză pentru play-off

În afara acestor partide mai sunt încă trei meciuri în care toate cele șase combatante vor da totul pentru victorie, ca să își poată păstra șansele la play-off. Primul meci este chiar uvertura rundei, vineri, la Sibiu, unde FC Hermannstadt și FC U Craiova 1948 se vor afla față în față. Egalul ar fi cea mai proastă afacere pentru amândouă.

Sâmbătă, la ora prânzului la Arad se va juca UTA – Petrolul, la fel de important. Antrenorul arădenilor, Mircea Rednic, i-a băgat din nou în sperieți pe jucătorii săi, după ce a ajuns la spital cu o stare de disconfort, dar din fericire a fost doar o alarmă falsă. Duminică, Sepsi, în neașteptată cădere liberă după etape cu victorii consecutive, nu are decât opțiunea celor trei puncte acasă cu U Cluj, care, și ea, este acolo, aproape de al șaselea loc, spre paradisul play-off-ului.

ADVERTISEMENT