Sport

Gabi Tamaș, anunț surprinzător după victoria Voluntariului: ”Sunt șanse mai mari să mă retrag”

După ce FC Voluntari a luat o opțiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1, Gabi Tamaș a anunțat că se gândește serios la retragere.
29.05.2021 | 20:33
Gabi Tamaș, anunț surprinzător după victoria Voluntariului: ”Sunt șanse mai mari să mă retrag”
După ce FC Voluntari a luat o opțiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1, Gabi Tamaș a anunțat că se gândește serios la retragere. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ilfovenii au câștigat cu 2-1 pe terenul Dunării Călărași în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Vestea este una surprinzătoare, mai ales că fostul internațional arată o formă fizică de invidiat, iar Ioan Andone spunea într-un interviu pentru FANATIK că este stâlpul apărării la Voluntari.

Voluntari are șanse mari să se salveze, dar Gabi Tamaș a anunțat că se retrage

Bucuria victoriei obținute de FC Voluntari în deplasare cu Dunărea Călărași a fost umbrită de anunțul făcut de fundașul Gabi Tamaș, care vrea să se retragă după returul barajului de menținere/promovare în Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cum va arăta viitorul meu. Aștept să terminăm, să dea Dumnezeu să nu retrogradăm. Sunt șanse mai mari să mă retrag, poate a venit vremea. Mi s-a cam luat toată energia. De ce să intru în spital pentru fotbal?

Poate nu am nervii necesari să mai joc. Mă duc acasă, de ce să nu pot să stau departe de fotbal? Mă gândesc să mă duc acasă, să uitați de mine. Nu mă văd antrenor sau conducător, mi s-a luat. Sunt eu supărat, mi s-a luat”, a spus Tamaș.

ADVERTISEMENT

Tamaș are încă emoții pentru salvarea de la retrogradare

Fundașul ilfovenilor și-a recunoscut greșeala la golul marcat de echipa lui Cristi Pustai și surprinde prin faptul că declară că are emoții și la 38 de ani.

”Am intrat în jocul lor în prima repriză, dar per total am meritat victoria. Ne bucurăm că am câștigat. După atâtea meciuri mai apare și oboseala. Eu am greșit la primul gol. Presiune a fost mereu la club, era frica asta de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Și la baraj sunt emoții, am eu emoții la 38 de ani. E rușinos să retrogradezi, dar am jucat foarte bine după pauză. Este o diferență între Liga 1 și Liga 2, jucătorii sunt mult mai tehnici la Liga 1. Calificarea nu este jucată”, a afirmat Tamaș.

Tamaș se gândea acum 2 luni la națională

Gabriel Tamaș este recunoscut pentru faptul că nu se ascunde atunci când apare în fața camerelor de luat vederi și spune adevărul în față, chiar dacă acest lucru deranjează uneori.

ADVERTISEMENT

După un meci pierdut cu FC Argeș, el amenința că va sparge un geam, atunci când i s-a reamintit că a mai fost protagonistul unui asemenea gest. Tot atunci, el declara franc că mai are multe de spus în fotbalul românesc.

Decizia lui de a se retrage la vară este una surprinzătoare și prin prisma faptului că în luna martie lăsa să se înțeleagă că ar fi tentat chiar și de o revenire la echipa națională.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik