Sport

Gabi Torje, deranjat de anumiți suporteri la CS Mioveni – Dinamo 2-0: „Ne înjură în față!”

CS Mioveni a învins-o pe Dinamo, 2-0, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Gabi Torje, atacantul lui Dinamo, s-a declarat deranjat de anumiți fani ai „câinilor”.
15.04.2022 | 23:45
Gabi Torje deranjat de anumiti suporteri la CS Mioveni  Dinamo 20 Ne injura in fata
ADVERTISEMENT

CS Mioveni a reușit să o învingă categoric pe Dinamo, scor 2-0. Golurile partidei au fost semnate de Andrei Panait și Moussa Sanoh.

Gabi Torje, deranjat de anumiți suporteri la CS Mioveni – Dinamo 2-0

Gabi Torje (32 de ani) s-a arătat descumpănit de faptul că Dinamo a suferit o nouă înfrângere în campionat. Totodată, atacantul „câinilor” spune că este deranjat de faptul că mai mulți fani dinamoviști i-au înjurat pe jucători, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„O înfrângere grea, nu ne mai rămâne decât barajul. Trebuie să nu ne mai uităm în urmă și să ne gândim la baraj. Nu e de datoria mea să analizez ce se întâmplă în teren.

Eu trebuie să-mi fac datoria cât joc și să mă antrenez, să fiu la un nivel cât mai ridicat. Cred că trebuie să ne mobilizăm cât mai bine pentru ce a rămas.

ADVERTISEMENT

A fost o victorie importantă împotriva celor de la Chindia, după care am pierdut pe final cu Craiova și astăzi luăm gol din fază fixă si se ruinează totul.

Sunt fără cuvinte. Cu toții suntem vinovați, mai puțin cei care au făcut tot posibilul ca această echipă să rămână în Liga 1, aici mă refer la suporteri, la oamenii care au venit cu bani, la cei care au făcut planul de reorganizare.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt supărați ca de fiecare dată, e normal. Îi înțelegem să ne critice, dar nu ne convine de multe ori când se nimerește unul sau doi care ne înjură în față, de parcă noi n-am vrea să jucăm.

Și eu sunt suporter, dar n-am înjurat niciun jucător în halul în care injură unii dintre suporteri. Trebuie să salvăm echipa, pentru că asta este cel mai important”, a declarat Gabi Torje, la finalul partidei cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 13 puncte obținute.