Fotbal international

Gabriel Debeljuh, cel mai bun jucător al CFR-ului cu Dinamo Zagreb! A scos penalty, roșu și a marcat în minutul 90+2

26.08.2020 | 23:20
Gabriel Debeljuh cel mai bun jucator al CFRului cu Dinamo Zagreb A scos penalty rosu si a marcat in minutul 902
ADVERTISEMENT

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb din turul doi preliminar al Ligii Campionilor a avut multe răsturnări de situație. Ardelenii au reușit să egaleze la ultima fază prin Debeljuh, care a fost cel mai bun jucător al ardelenilor.

Vârful transferat de la Hermannstadt a scos un penalty în minutul 51 al meciului, la scorul de 0-1. A fost un moment crucial al meciului, în condițiile în care la faza loviturii de la 11 metri a reușit să scoată și cartonaș roșu pentru Theophile-Catherine.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a ratat lovitura de la 11 metri și a complicat misiunea campioanei României. Totuși, Perreira a reușit să egaleze cu un șut din afara careului, fază la care portarul cotat la 13 milioane de euro al croaților, Livakovic, a gafat.

Gabriel Debeljuh, cel mai bun jucător al CFR-ului cu Dinamo Zagreb!

Chiar dacă au rămas în 10 oameni, croații au preluat din nou conducerea după golul marcat de Kastrati cu 12 minute înainte de final. CFR Cluj nu a reacționat imediat, însă când totul părea pierdut a ieșit din nou la rampă Debeljuh.

ADVERTISEMENT

Atacantul croat i-a pedepsit pe conaționalii săi în minutul 90+2. După o pasă foarte bună a Rondon, Debeljuh a înscris golul egalizator, care a trimis confruntarea în prelungiri. Dan Petrescu a fost inspirat să îl lase pe teren tot meciul pe noul venit.

Debeljuh, avertizat de Dan Petrescu: “Trebuie să se adapteze, nimeni nu va avea timp”

Hermannstadt l-a cedat pe 17 august pe Gabriel Debeljuh la CFR Cluj pentru 250.000 de euro, iar investiția poate fi amortizată în termen record de ardeleni. Este unul dintre puținele transferuri pe bani în pandemie în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu l-a avertizat pe Debeljuh încă de când a semnat contractul că va fi sub presiune și nimeni nu va avea răbdare cu el. Atacantul în vârstă de 23 de ani pare să fi înțeles mesajul:

„Avem mare nevoie de atacanți, mai vreau încă unul, nici nu mai știu de când nu au mai dat atacanții gol! Au jucat pentru echipă, dar nu au marcat.

ADVERTISEMENT

Sper ca Debeljuh să fie o achiziție bună, presiunea va fi mult mai mare decât la Hermannstadt, trebuie să se adapteze repede, nu avem timp. Sper ca și Omrani să-și revină, dar aducerea unui alt vârf va fi foarte bună ca să avem concurență ca până acum”, a spus Dan Petrescu în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags: