Life

Gabriela Cristea a fost furată! Prima reacție a vedetei: “Nu am ce să fac!”

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a realizat că mai multe obiecte îi lipsesc. Ce s-a întâmplat în casa prezentatoarei tv.
16.07.2023 | 17:49
Gabriela Cristea a fost furata Prima reactie a vedetei Nu am ce sa fac
Cine o fură pe Gabriela Cristea Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost “furată! Vedeta a realizat că îi lipsesc mai multe obiecte din casă. Prezentatoarea TV este foarte activă în mediul online și împarte foarte multe experiențe cu fanii ei. De data aceasta, vedeta le-a povestit urmăritorilor în ce situație a ajuns.

Gabriela Cristea a realizat că îi lipsesc obiecte din casă. De cine a fost furată

Gabriela Cristea este o prezență activă în mediul online. Vedeta împarte foarte multe experiențe cu fanii ei. De data aceasta, le-a povestit cât de năzdrăvană este fetița ei cea mică, Iris. Se pare că micuța are o pasiune pentru lucrurile mamei ei. Astfel, Iris a reușit să fure fundița unui pantof, chiar dacă Gabriela îi spusese de mai multe ori că nu are voie să o ia.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, vreau să vorbim un pic despre stricăciunile copiilor. Cu ochii încă cârpiți de somn, am intrat în dressing-ul meu. Nu mai pot să să-i port sub nicio formă, pentru că, de câte ori a intrat Iris la mine în dressing, mi-a cerut fundița de la pantof și i-am zis că nu pot să i-o dau, că se strică pantoful.

Cred că de 5-6 ori mi-a zis chestia asta, am dat-o afară din dressing și până la urmă a intrat singură, ea a făcut treaba asta, nu avea cine”, le-a dezvăluit prezentatoarea urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea: “Am găsit hoțul, dar nu am ce să mai fac”

Ca să fie singură că fetița ei a fost cea care a luat fundița de la pantof, Gabriela a și întrebat-o pe parcursul videoului postat. Iris a răspuns foarte sigură pe ea că da, ea este cea care a luat-o. Vedeta tv nu a mustrat-o prea tare pe fiica ei, dar a rugat-o ca data viitoare să fie atentă.

“Vai, deci nu cred. Să nu o mai rupi, da?! Am găsit hoțul, dar nu mai am ce să fac cu fundița asta, pentru că arată de parcă a văzut războiul”, i-a transmis aceasta lui Iris.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a povestit că acest episod nu este primul de genul. Gabriela Cristea susține că ea și Tavi Clonda mereu au avut astfel de discuții cu fetițele lor.

“Lui Iris îi plac foarte mult bijuteriile și nu se ferește să le sustragă din colecția mamei ei. Un alt incident asemănător a fost și cu o pereche de ochelari destul de valoroși, care din nefericire au ajuns la gunoi”, a continuat Gabriela pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT